Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaaa vvv

Co myslicie o mojej figurze

Polecane posty

Gość gość
No jeszcze, jeszcze. Ile to trudno powiedzieć bo kg na obwody różnie się przekładają.

Gość gość
Gruba jestes dalej, nogi dwa balerony brzuch straszny, bez obrazy, tak uwazam zrzuc sporo jeszcze

Gość Penis 18 cm
Nie jest źle, możesz iść na plaże :D

Gość gość
Chudnij sobie wolno i ćwicz, za rok będziesz mieć cudne ciało

Gość gość
tez zrzuciłam ostatnio troche i teraz wyglądam identycznie :) boje sie zimy tylko a tak to chce powolutku jeszcze schudnąć :) ale na basen krótkie spodenki sukienki to juz normalnie ubieraj. dobrze by było jakbys sie trochę opaliła a faceci i tak bede sie ogladać :) za mną sie ogladają ;)

Gość lolaaaa vvv
też przeraża mnie zima, teraz mam w miarę dużo ruchu. rower, spacery itp :) NMie chce już drakońskich diet, bo rozreguluje metabolizm na amen :)

Gość gość
Każdy kto tu wkleja swoje zdjęcie do oceny ma kompleksy.

Gość gość
jest wiele stron na których pisze jaka jest waga prawidłowa do wzrostu moim zadaniem to jakieś -105 od wzrostu

Gość lolaaaa vvv
Kompleksy mam ogromne na punkcie swojego ciała i wcale tego nie kryję :)

Gość prawictwo pospolite125
brzuch mi sie podoba , nogi mniej z przodu - powyżej pasa wygladasz niezle , poniżej wyraznie gorzej

Gość gość
Każdy kto tu wkleja swoje zdjęcie do oceny,ma kompleksy.Nie umie ich zaakceptować.

Gość lolaaaa vvv
Wiem, nienawidzę swoich nóg i tak poleciało mi w udach ok 8 cm, ale teraz staneło na amen

Gość gość
Każdy kto tu wkleja swoje zdjęcie do oceny,ma kompleksy.Nie umie ich zaakceptować. Też nie miałaś gdzie wkleić....

nie masz powodu do kompleksów .. na swiecie jest mnostwo kobiet , ktore mają dużo gorszą sylwetke od twojej Grycanki , Gessler - to są prawdziwe grubasy Można ci dać 6/10 za ciało Grycankom 3/10

Nie ma sensu zaprzątać sobie głowy kompleksami schudniesz 5 kg i staniesz się niezłą laską. Wiele ci nie brakuje do zgrabnej sylwetki

Gość gość
jeśli mam być szczera no to napiszę ci szczerze, że jesteś nic specjalnego, zero figury, nogi krzywe iksy charakterystyczne dla grubasa, tłuszcz na brzuchu aż się wylewa, boczki. Poza tym te prześwitujące gacie... widać ci ci pę, mogłabyś chociaż założyć normalne majtki a nie z prześwitami, obleśna locho... aha żeby nie było, że zazdroszczę: 167cm, 50 kg.

Gość matyldda
lolaaaa to ja gość co zrzucil i wygląda identycznie :P duzo diet stosowałaś?

Gość gość
Ja wyglądam grubo a mam 162 i wazże 53kg każdy jest inny

Gość matyldda
10kg to zdecydowanie za duzo. ja wyglądam identycznie a ważę 54 wiec co? żeby dobrze wyglądac mam ważyć 44? albo nie daj boże 40? To już jest anoreksja drgie panie. Podejrzewam, że te posty powyżej mnie to pisały osoby poniżej 20roku życia. Bez obrazy.

Gość gość
Normalnie nie wierze ! Kompleksy ? Każdy je ma ! Ale cholera jasna dziewczyny czy wam już do reszty odbija ? Dlaczego opinia innych jest taka ważna ? Ludzie są bardzo zawistni i czasem przez głupote powiedzą jedno zdanie np. JESTEŚ BRZYDKA . Osoba która to powiedziała, za godzine tego nie pamięta , a Ty pamiętasz to przez reszte życia ! Nie patrzy się na opinie innych ludzi bo to strata czasu ! Naucz sie akceptować taka jaką jestes i tyle ! A gdybyś miała raka to też byś myślała ,że za gruba jesteś ? Albo gdybyś rękę w wypadku straciła to co? Ja nie moge.. przez te wszystkie modelki z gazet to wszystkie kobiety nie długo zaczna sobie żyły podcinać tylko dlatego ,że waża więcej niż inne kobiety ! Wydaje mi sie,że jest wiele innych ciekawszych rzeczy do robienia niż tylko zastanawianie sie czy ktoś da mi jakiś miły komentarz ! Zaakceptuj i uwierz w siebie troche to , to samo od innych dostaniesz ! Jak z góry sama zakłądasz ,że jestes zakompleksiona to ludzie chcacy sie sami dowartościować właśnie zaczną potwierdzać ,że TAK TO PRAWDA!Kobiety błagam dajcie na luz !Sa naprawde w życiu ważniejsze rzeczy!

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
ogrom pracy przed tobą nie ma się co oszukiwać. dieta tu nic nie da tu trzeba sie ruszac ile sie da a nawet wiecej. zamiast siedziec i pytac o takei rzeczy na forum idź pobiegać. no chyba ze masz 45 lat i urodzilas 4 dzieci to mozna powiedziec ze ok.

Gość gość
naprawde sporo schudlas? To ile ty wazylas?

Gość gość
Troszkę za dużo.

Gość gość
może zacznij sie lepiej odżywiać,bo sam tłuszcz, nie wiem jak sie odchudzałaś, ale efekty słabe, nalane cielsko strasznie, nie pokazuj go dopoki nie zejdzie ejszcze z 15kg;/

Gość gość
gruba locha z Lochowa, majty masz obleśne i w ogóle fuu, może jakbym cę brał od tyłu to by uszło, tak to nie blee

Gość wystraszona lokatorka
jacy wy wszyscy jestescie idealni jak barbie i ken... autorku wspolczuje ci tego co teraz czujesz po czytaniu tych komentarzy. jednak masz nauczke zeby nie dawac na kafe zadnych zdjec.