Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Artoo

Carbuloss cudowny suplement

Polecane posty

Go艣膰 Artoo

Tre艣膰 postu z 29.07.2013 z Facebooka Women's Health: UWAGA! Informujemy, 偶e Women Health nie ma nic wsp贸lnego z bezprawnie wykorzystuj膮c膮 mark臋 i popularno艣膰 naszego magazynu stron膮 internetow膮, reklamuj膮c膮 podejrzany suplement diety, kt贸rego stosowania absolutnie NIE polecamy! Nasi prawnicy ju偶 zaj臋li si臋 艣ciganiem podszywaj膮cych si臋 pod nas oszust贸w. Dzi臋kujemy za sygna艂y o fa艂szywej stronie i prosimy: nie marnujcie czasu na jej odwiedzanie i pieni臋dzy na kupowanie tego produktu. to by艂a odpowied藕 na pytanie czy Women's Health autoryzuje artyku艂 na stronie producenta suplementu Carbuloss --- Bez komentarza ----

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukaj膮c cudu
dzi臋ki, 偶e tak szybko interweniowali艣cie!!! Ju偶 od kilku dni obserwuj臋 reklam臋 na Facebooku i prawie si臋 skusi艂am!!! Sama wci膮偶 na diecie i nic, wi臋c zacz臋艂am szuka膰 jakiego艣 wspomagacza! Wiem, wiem, 偶e opr贸cz diety powinien by膰 ruch ale sama z 2 ma艂ych dzieci nie bardzo mam na to po pracy i obowi膮zkach si艂臋, wi臋c 艂atwiej by by艂o co艣 艂ykn膮膰, 偶eby waga spad艂a a wtedy i z r****m by艂oby 艂atwiej. Mo偶e kto艣 podpowie co robi膰, kedy czasu brak a diety niewiele daj膮!? :-). Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobrze ze znalaz艂am informacj臋 o oszustwie bo ju偶 mia艂am zamawia膰 ten produkt tylko szpera艂am po internecie zeby sprwdzic najpierw cene.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To da艂am si臋 nabra膰! Kupi艂am te tabletki i je spr贸buj膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka jest cena tych tabletek? Bo o tym nie pisz膮. Tak tylko z ciekawo艣ci pytam. Najlepsza dieta to N呕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u艣mia艂am si臋10000
czy wy jeste艣cie g艂upie czy tylko naiwne? jak si臋 d*pska nie ruszy to nawet g艂odzenie nie pomo偶e!!! a ju偶 na 100% 偶adne "magiczne suplementy"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedna butelka oko艂o 150 z艂 ale nie polecam kolejne oszustwo oczysc organizm z toksyn i wiecej sie poruszaj i jedzenie troszeczk臋 zdrowsze wybieraj lekko strawne a na 100 % bedzie lepiej bo brzuch chudnie na ko艅cu podobno..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polarka w
ja wszedzie schudlam a brzuch zostal ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakies bzdurne tabletki kupujecie po reklamie na fejsie , d**a dalej na kanapie lezy, a chipsy w zasiegu reki, wymawiacie sie brakiem czasu bo 2 dzieci, bo m膮z..... bzdura na k贸艂kach!!! lenie smierdz膮ce maja nadwag臋 z powodu swojego nierobstwa, ruszcie d**y z kanapy i zacznijcie cwiczyc, wpisz jedna z druga chodakowska skalpel czy wejdz na jej strone na fejsie, 30 min dziennie i waga sama poleci, jesli nie to, internet pelen jest innych cwiczen na you tube ale trzeba miec charakter, silna wole zeby schudnac madrze, a wam drogie lenie polecam tasiemca w pigulce co bedzie zzeral was po kawalku bo skoro juz takie "suplementy" kupujecie z lenistwa to jaka roznica kto was zjadac bedzie len czy tasiemiec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 war777
Mo偶na kupi膰 fajny spalacz w sklepie kulturystycznym z tym 偶e 偶aden nie pomo偶e bez 膰wicze艅. Najlepiej bra膰 znanych marek i poczyta膰 o tym wcze艣niej lub nawet skonsultowa膰 z Lekarzem czy jaki艣 sk艂adnik nie zaszkodzi naszemu organizmowi. Ja co roku przez zim臋 buduje mas臋 o przed wakacjami musz臋 si臋 pozby膰 dodatkowego t艂uszczu kt贸ry niestety si臋 od艂o偶y艂 przez z艂膮 diet臋. W tym roku zjecha艂em z 96 kg. na 88 kg. ale przez trzy miesi膮ce 艂ykania tabletek, diety i aerob贸w po 45 minut 3 razy w tygodniu. Uwaga niekt贸re tabletki nie藕le klepi膮. Chodzi si臋 ca艂y czas pobudzony, ci臋偶ko zasn膮膰 w nocy i strasznie si臋 poci nawet jak tego nie chcemy np. w Pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witajcie ja stosuj臋 teraz olej budwigowy+woda+sok z 偶urawiny+siemie lniane ju偶 od miesi膮ca jest super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja poleca Super Fat burner firmy MLO oraz L-karnityne. SFB rano a L- karnityn臋 przed terningiem godzink臋. Treningi mia艂em po 30-45minut dziennie - p艂ywanie, rowek, si艂ownia. 18 kg w nieca艂e 4 miesi膮ce zszed艂em. Czyj臋 si臋 lepiej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 ty si臋 go艣ciu tak podnieci艂? :P Spokojnie, za du偶o kawy czy co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawie sie nabra艂am i chcialam zamowic,ale znalazlam ta strone,balam sie o skutki uboczne,juz kiedys sie zalatwilam pigulkami z na bazie kapusty skonczylo sie 3-letnim leczeniem nadcisnienia i ko艂atania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li zd膮偶yli艣cie si臋 nabra膰 i kupili艣cie produkt to jak najszybciej (p贸ki nie dostali艣cie potwierdzenia wysy艂ki) skontaktujcie si臋 poprzez formularz kontaktowy (wybieramy zak艂adk臋 "zwroty" czy co艣 podobnego) i piszecie 偶e chcecie anulowa膰 zam贸wienie i prosicie o zwrot wp艂aty. Pami臋tajmy dopisa膰 numer zam贸wienia. Zwracaj膮 pieni膮dze od razu w ca艂o艣ci (produkt plus koszty wysy艂ki). Mam nadziej臋 偶e pomog艂am. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izka_87
To jaka艣 masakra... Jak mog膮 podpisywa膰 si臋 pod artyku艂em z ktrym pismo nie mia艂o nic wsp贸lnego.... Mam nadzieje, 偶e zap艂ac膮 ogromna kar臋, ale to i tak pewnie nic w por贸wnaniu ile za to zarobi膮.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a_s86
preparaty na diet臋 cud dzia艂aj膮 tylko w naszych g艂owach ja w 1,5 m-c pracuj膮c 8 godz dziennie z 94 zgubi艂am do 58 i wcale nie jest mi z tym dobrze nic na sil臋 im bardziej chcemy wygl膮da膰 jak wieszak tym wi臋ksza blokada kochane jeste艣my pi臋kne takie jakie nas stworzono

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Ja schud艂em 10kg w p贸艂 roku. Da si臋 bez kupowania mega specyfik贸w. Wystarczy silna wola i zmiana przyzwyczaje艅 偶ywieniowych. Je艣膰 cz臋艣膰iej a mniejsze procje. W diecie powinno znale藕膰 si臋 du偶o warzyw i owoc贸w. Po 3 miesi膮cach zauwa偶y艂em, 偶e mniejsz膮 porcj膮 najadam si臋 do syta a kiedy艣 musia艂em dowali膰 do pieca krom膮 chleba po 2 daniowym obiedzie. Te偶 nie mam czasu wi臋c nie chodz臋 na 偶adne si艂ownie... Nie wierzcie oszustom i wi臋cej samozaparcia! Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Dieta cudowna wydasz na tabletki nie masz na jedzenie[ ha ha ha].

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dieta cud -je艣c co popadnie ile wejdzie a cud jak sie schudnie :))))) moja dietetyczka mowi-- jesc tyle ile zmiescisz w dloniach 5x dziennie ,owoce tylko do 15 ,warzywa gotowane na surowo kiedy chcesz ,duzo wody ,spacer贸w ,usmiechu i Mindful Eating

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Najsak
Nale偶臋 do tych leniwych, kt贸re du偶o le偶膮 i chc膮 dobrze wygl膮da膰.....:) 3 lata temu schud艂am po Dukanie 15 kg. i t臋 super figur臋 utrzymywa艂am przez ten ca艂y czas. Du偶o jad艂am, t艂usto i s艂odko i nic si臋 nie zmienia艂am. Rozmiar 44 zamieni艂am na 38 , ale od lutego co艣 si臋 we mnie zmieni艂o. Z艂a jestem bo codziennie jestem ci臋偶sza. Przyty艂am 6kg,. w p贸艂 roku. Jak czego艣 nie zrobi臋 , to wr贸c臋 d rozmiaru 44, a to b臋dzie dla mnie gorsze ni偶 艣mier膰. Mam 艣wira na punkcie swojego cia艂a, starzej臋 si臋, przekwitam. Je艣li kt贸ra艣 z Was znajdzie w ko艅cu jakie艣 cudo, to zap艂ac臋 wiele, aby schudn膮膰 i czu膰 si臋 dobrze. Piszcie kobietki, pom贸偶cie podstarza艂ej nastolatce :) Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zielona kawa to kolejna sciema , bra艂em 2 miechy i nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kup produkt to na pewno schudniesz, bo nie b臋dziesz mia艂a za co kupi膰 偶arcia . A tak powa偶nie to lepiej drogie Panie I Panowie mniej 偶re膰 ( nie b臋d臋 pisa艂 ze wi臋cej ruchu, bo wcale nie trzeba cho膰 na pewno pomo偶e ), ustawi膰 dobrze posi艂ki , bez s艂odyczy cukru i popatrze膰 na efekty. U mnie wygl膮da艂o to tak , 艣niadanko- jogurt z musli , obiad, -warzywka na patelnie, kolacja ( 18 najdalej ) ro偶nego rodzaju sa艂aty i wystarczy艂o w 2 miechy zrzuci膰 15 kg. Pozdrawiam Napoje nies艂odzone , typu woda mineralna, sok pomidorowy , itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶dy dietetyk wam powie 偶e suplementy nie dzia艂aj膮! to 艣ciema koncern贸w je produkuj膮cych! nigdy sam suplement na nikogo nie zadzia艂a艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OlencjaK
Witam, Jestem biologiem i dietetykiem z zami艂owania. Przed w艂asnym 艣lubem schud艂am 9 kg w 2,5 miesi膮ca. Spytacie mnie w jaki spos贸b? Pozdstawowe zasady to: 1.Pi膰 3 litry wody dziennie. nie p艂yn贸w- wody min. niegazowanej.(jak kto艣 bardzo lubi gazowan膮 te偶 mo偶e by膰. 2. 5 posi艂k贸w dziennie. Ma艂e porcje, co 2 godziny. 3. 膯wiczy膰- ja wykupi艂am karnet na si艂owni臋, gdzie codziennie sp臋dza艂am ok. 1 godziny czasu. Spala膰 w ci膮gu 1 pobytu 600-1000 kcal. 1 raz w tygodniu sauna (opcjonalnie, pomaga oczy艣ci膰 organizm z toksyn) 呕ycz臋 wytrwa艂o艣ci i sukces贸w! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olikuka
Cze艣膰 wszystkim! te偶 si臋 prawie skusi艂am na ten produkt,ale tak jak cz臋sto czytam o takich suplementach -to czytam i komentarze pod "produktem";i na r贸偶nych stronach w wielu j臋zykach-u偶ywaj膮 dok艂adnie te same "komentarze' ..nie wierze ze nikt nigdy nie pisze negatywnych komentarzy:)) wi臋c zosta艂am przy swoim-jedzeniu 5 razy dziennie i uwa偶a膰 co jem:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onyx30
ludzie nie wierzcie w suplementy, trzeba je艣膰 zdrowo i niskokalorycznie, 5 razy dziennie, a ostatni pos艂ek ok 3 godz. przed snem, najlepiej do 18, do tego min.3 litry wody dziennie i ruch-wysi艂ek fizyczny min. 3 razy w tyg.powy偶ej 45 min, to dzia艂a, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja uwa偶am 偶e je艣li ju偶 stosujemy wspomagacze to tylko takie, kt贸re nam nie zaszkodz膮, najlepiej naturalne. dieta i 膰wiczenia to podstawa, ale czasem przy odpowiedniej suplementacji efekty przychodz膮 szybciej i przy mniejszym wysi艂ku, np kiedy stosujemy suplementy hamuj膮ce uczucie g艂odu. Ja polecam ten: http://superfood.pl/sklep/xshape.html?acc=6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23 na mnie dzia艂a ca艂kiem nie藕le, a po zarejestrowaniu kupilam go z 30% zni偶k膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam treningi z Ew膮 Chodakowsk膮 :) troch臋 膰wicze艅 nikomu nie zaszkodzi a i 偶o艂膮dek b臋dzie zdrowszy i kiesze艅 pe艂niejsza. Faszerowanie si臋 tabletkami najcz臋艣ciej nic nie pomaga a niestety wszystkie "cuda" na odchudzanie nie nale偶膮 do tanich. Sama kiedy艣 pr贸bowa艂am r贸偶nych specyfik贸w i bez 偶adnych efekt贸w. 膯wiczenia s膮 zdrowsze lecz trzeba troch臋 poczeka膰 na efekty, ale uwierzcie jest warto troch臋 wysi艂ku a efekty b臋d膮 na pewno zadowalaj膮ce. Trzymam za wszystkich kciuki na pewno Wam si臋 uda, tak ja mi :) troch臋 wysi艂ku i wiary w siebie a najwa偶niejsze to nie poddawa膰 si臋 ma艂ymi krokami ale d膮偶y膰 do celu. Pozdrawiam wszystkich

Udost臋pnij ten post