Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czikita17

sex

Polecane posty

witajcie internautki. mam do was pewne pytania. a wiec mam 17 lat , moj chlopak 18 , od niedawna wspolzyjemy ze soba jednak za kazdym razem na samym poczatku odczuwam straszliwy bol , raz nawet sie poplakalam , co moge z tym zrobic ? jak to zmienic ? drugie moje pytanie to w jakiej pozycji moge uprawiac seks z chlopakiem aby dostac orgazmu , jestem swiezakiem , nie mam w tym obycia , wiec prosze o rady :)

Gość gość
mozesz podac gg? cos doradze

Gość gość
sa odpowiednie dzialy ;) pozycja taka zeby było Ci najwygodniej i najprzyjemniej ale sekret tki w "pchaniu" partnera nie moze tylko wkladac i wyciagac tylko wsadzic Ci i tak jakby "dopychac" juz bedac w srodku przy dobrym rozgrzaniu powinnas dostac orgazm 🖐️ ale zeby dojsc trzeba sie troche wczesniej pomeczyc

Gość gość
1. Bierz tabletki anty zeby nie zaciazyc 2. Mnie bolalo ze 2 miesiace 3. Probujcie roznych pozycji w koncu dojdziecie w jakiej najlepiej wam

nie biore tabletek , stosujemy gumki :) rozgrzana ? rozgrzana jestem potem i idzie na lajcie , nie rozumiem czemu na poczatku jest problem ;| a jakies konkretne pozycje , w ktore same stosujecie ?

Gość gość
odezwij sie 46081922

Gość gość
tez mnie boli, zawsze :(

Gość gość
ma boleć

Gość gość
mnie tak nic nie boli, wystarczy, że facet pocałuje mnie namiętnie kilka razy w szyję i już mam mokroo

Trochę cierpliwości, mam identycznie.... Nie jesteś jeszcze tam rozciągnięta i tyle...

Jedyne co mogę doradzić to żeby najpierw twój TŻ porozciągał Cię przez chwilę palcami.

Gość gość
monic112-ile masz lat?

Gość gość
1. 1-2 lampki wino przed rozluźnią was i nie będzie tak boleć. 2. wszystko zaczyna się w głowie, jak się będziesz nastawiać, że będzie boleć to tak będzie, wiem, co mówię, też tak miałam. 3. dłuższa gra wstępna

Gość gość
bo miałyście blokadę w głowie i tyle. Też tak długo miałam, aż w końcu przełamałam się, zaczęłam inaczej myśleć i od razu całkiem inaczej.

Gość gość
Wino chlac zawsze przed stosunkiem? glupota totalna Hej dzis pijemy winko bo będzie bzykanko ok nalewaj i przechodzimy do akcji

Gość gość
nie chlać, mówię o 1 lampce wina! i nie zawsze tylko spróbować czasem. Ale jeśli masz blokadę w głowie to nic to nie da, rozluźnij się i uwierz, że będzie dobrze i nie myśl, że będzie boleć.