Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goralkaa

Nie lubie dzieci

Polecane posty

Gość goralkaa

Zanim zaczniecie wieszac na mnie psy zaznacze ze ciaza byla zaplanowala a dziecko jest wyczekiwane przez nas obojga. Problem w tym ze nigdy nie przepadalam za malymi dziecmi. Myslalam ze bedac w ciazy moj instynkt macierzynski rozwinie sie troche ale mimo tego ze jestem juz w 5 miesiacu chyba niewiele sie zmienilo.... Wiadomo, ze co innego miec swoje wlasne dziecko a co innego tolerowac np. malego potworka kolezanki.... Strasznie draznia mnie rozwydrzone bachory ktore krzycza i tarzaja sie po podlodze w sklepie, dzieci placzace bez powodu, placzace sie pod nogami... dlugo by wymieniac.... Ja wiem, ze to sa tylko dzieci, ale czasami az krew mnie zalewa!!! :(( Nie wiem, moze to hormony ale boje sie ze nie bede miala cierpliwosci do swojego dziecka. Co jesli nawet nie polubie swojego dziecka? Czy ktos mial podobne odczucia?

Mnie też drażnią takie sytuacje ale to zależy tylko od rodziców jak wychowają swoje dziecko. Moim zdaniem instynkt pojawi się u Ciebie z czasem:) Hormony potrafią płatać figle:)

Ja instynkt macierzyński poczułam dopiero 2 dni po porodzie. Więc może dla cb to też za wcześnie na oswojenie się z tym

Gość gość
Ze swoim jest inaczej, nawet się zdziwisz jakie pokłady cierpliwości w sobie masz :D a obcych dzieci i tak nie lubię.

Gość gość
Ja mam 3 letnie dziecko i do tej pory nie poczułam instynktu

Gość gość
JA TEZ NIE:O

Gość gość
BO TO TERA ROZWYDRZONE BACHORY patrzy to jeden z drogim od rana na tv i kompy i wlbach im sie przewraca