Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem o wszystkim

moj chlopak nie stara sie w lozku

Polecane posty

Gość powiem o wszystkim

mam problem bo moj facet nie dba o moje potrzeby podczas seksu, kiedy chce sie bzykac mowi kochanie chodz ... jak mu powiem ze nie mam ochoty to nwet nie prubuje mnie zachecic kidy on ma wieksza ochote to mi tylko marudzi i mowi ze musze miec chęć ... jak juz to robimy to tez raczej mysli tylko o sobie co o tym myslicie??

Gość okiuyfvbnmuytrewefsxcvbnmmmmmk
moj tez i nie histeryzuje

Albo to baran albo tak go przyzwyczaiłaś i niewiele mówiłaś o swoich potrzebach.

Gość gość
moj tez, spusci sie i koniec...

Gość gość
dobrze, ze chociaz nie gwizdza na Was :-D

Gość gość
a co jeszcze ma robic to jeszcze malo ze cie ppp**do wwwwwrrr****a i lezy obok ciebie,a ty go chlastsz swoimi cycolami i on lezy cicho

Gość gość
Jakbyś zabrała się za prawiczka miałabyś niebo! Ja tak zrobiłam i nauczyłam go, że najpierw musi sprawić mi przyjemność a później ja jemu. On myśli, że każdy tak robi w związku sam w końcu nie był i wierzy mi na słowo. Fakt, że trzeba mu było dać trochę czasu ale opłacało się. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ach te dzisiejsze dziewczyny i ich problemy............

Gość lillea
Nie wiem jak Wy wytrzymujecie z takimi facetami. Przecież seks to fundamentalna część związku. Musisz z nim o tym porozmawiać, że nie jesteś zadowolona z Waszego pożycia inaczej seks stanie się dla Ciebie przykrym obowiązkiem od którego będziesz musiała się wykręcać "bólem głowy".

Gość gość
Koleżanka wyżej dobrze prawi jak faceta tak nauczyła jego pierwsza partnerka (pewnie prostytutka) to widać, że facet nic nie robi tylko bierze to będzie problem go tego oduczyć. Człowiek nabywa pewnych przyzwyczajeń.

Gość gość
Do adresatki::Ja bym ani 5-c minut z nim nie byla::drzwi otworzyla i pokazalamu kierunek a jego miejsce odwierzyla i dobrego samca bym na lozko wposcila

Gość gość
Ach te kobiety wladczynie swiata :-D

Gość Darth Misiek
"moj tez, spusci sie i koniec..." dziwne ja się dopiero wtedy rozkręcam ,robię fikołki, stepuje ...

Gość gość
to chyba nie jest SEX tylko ZAPLADNIANIE :-D Albo?

Gość gość
Do darth misiek To sie ciesz ze jeszcze sie sposci, bo ja spisz i lezysz jak deska to co cie po cyckach ma kopac czy wibrator do tylka wlorzyc

nie rozumiem, po co być z facetem kiepskim w łóżku :o chcecie zostać męczennicami czy czekacie na medal z ziemniaka za swoje poświęcenie?

Gość Darth Misiek
"Do darth misiek To sie ciesz ze jeszcze sie sposci, bo ja spisz i lezysz jak deska to co cie po cyckach ma kopac czy wibrator do tylka wlorzyc" Pierwszy raz w Polsce ? Ja słabo znać Duński ! fersztejen ? :)