Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien pasażer

Jakbyście zareagowali gdyby obca dziewczyna zaczęła Was dotykać w autobusie

Polecane posty

Gość pewien pasażer

Miałem dziś taką sytuację. Wsiadłem do autobusu jadącego z miasta X do miasta Y. Większość miejsc była już pozajmowana, usiadłem więc obok jednej dziewczyny. Siedzieliśmy tak przez kilkanaście minut, ona w między czasie robiła coś na telefonie. W pewnym momencie nasze łokcie się zetknęły, myślałem, że się speszy i zabierze swój jak to zwykle dziewczyny mają w zwyczaju :) Ale nie zabrała. Po jakimś czasie zetknęliśmy się znów udami, ale to nie był takie przypadkowy dotyk, bo ona miała centralnie przechylone nogi w moją stronę! Ja wysiadłem na wcześniejszym przystanku, ona pojechała dalej. Więcej nic nie próbowała, a ja zupełnie nie wiedziałem jak zareagować więc tylko siedziałem, nie przysuwałem się ani nie odsuwałem. Dziwna sytuacja :)

Gość znaki_znaki_
gdzie to dotykanie?

Gość gość
kiedyś jak wracałem z zagranicy to jedna fajna laska przytuliła się do mnie tak ot i zasnęła na moim ramieniu! szkoda, że wysiadałem wcześniej, bo miałem zamiar puścić bajer, jak się obudzi, ale niestety obudziła się dopiero jak wysiadałem

Gość pewien pasażer
Przecież wytłumaczyłem. Bądź co bądź niewinne, subtelne, ale dotykanie :)

Wręcz Cię zmolestowała:classic_cool: A teraz opowiedz kolegom jak to zaliczyłeś swoją pierwszą laskę w autobusie.

Gość włosy w kolorze złota
co byś zrobił, gdyby to dotykanie się rozwijało? np od tego łokcia, po uda, potem kolana...

Gość włosy w kolorze złota
i jaka to była za dziewczyna? skoro nie odsunąłeś się, to pewnie ładna? :P

Gość gość
to nic takiego.Pewnie dziewczyna była wyluzowana i siedziała sobie tak jak jej wygodnie, i nawet nie zwróciła uwagi na to jak siedzi;) A może jej się spodobałeś;)Ja raz w busie gafę strzeliłam, chciałam napisać sms-a i mp4 mi wypadła , nie zastanawiając się pacnęłam ręką po mp4 które spadając wylądowało na udzie chłopaka siedzącego obok :D

Gość pewien pasażer
Ja piszę o DOTYKANIU, a Wy mylicie chyba dotyk z obmacywaniem. Szczerze mówiąc nie zastanawiałem się w tamtym momencie co będzie jeśli ona posunie się dalej. Nie mam pojęcia właśnie co to znaczyło z jej strony, czy był to jakiś rodzaj zaczepki itd. W każdym bądź razie nie sądzę, że to ocieranie się naszych łokci i ud było zupełnie przypadkowe :)

Gość pewien pasażer
Była ładna :) Co nie zmienia znaczenia, że cała sytuacja była dość dziwna. Jeśli to facet "ociera się" o dziewczynę, szuka tego kontaktu fizycznego to jest to jednoznaczne :) A w odwrotnej sytuacji... Kobietę ciężko zrozumieć :)

Gość druidus
myślę kolego że jesteś prawiczkiem i we wszystkim dopatrujesz się aluzji seksualnych :D prawdopodobnie nie znaczyło to zupełnie nic, gościówa była wyluzowana i rozsiadła się wygodnie. ps. to dla ciebie, o takich jak ty mam nadzieję że zrozumiesz aluzję :D http://fabrykamemow.pl/memy/101621

Gość pewien pasażer
Mylisz się druidus co do wszystkiego. I jeszcze raz powtórzę: nie rozsiadła się i to nie było przypadkowe. Jeszcze potrafię odróżnić przypadkowy dotyk od celowej próby zetknięcia się z drugą osobą.

Gość druidus
przyjacielu, nie sądzę bym się mylił :) kiedyś w autobusie przysiadła się do mnie kobieta, ok 30 lat, bardzo ładna, nie dość że mocno oparła nogę o moją nogę, to jeszcze zaczęła czytac gazetę i praktycznie położyła swój łokieć na mnie, ale naprawdę jestem bardzo daleki by się czegokolwiek dwuznacznego w tym dopatrywać :) Ale skoro ty WIESZ że to było z jej strony celowe, to nie rozumiem po co się pytasz forumowiczów co to znaczy :D🖐️