Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Marta182

Kariera czy rodzina JAK TO POGODZIĆ myślicie że się da

Polecane posty

Gość Marta182

Hej! Nawet mi jest ciężko łączyć życie towarzyskie z zawodowym, a dopiero studiuje i nie mam rodziny... Dlatego chcę pomóc doktorantce z mojej uczelni (SWPS) w przeprowadzeniu badania na temat powiązania życia rodzinnego z zawodowym. Dla mnie to mega ważny temat i dotyczy tak naprawdę większości z nas (tak mi się przynajmniej wydaje). Czy chcielibyście mi pomóc i wziąć udział w tym badaniu, a przy okazji wziąć udział w losowaniu jednej z 50 fajnych nagród? :) W tym badaniu mogą wziąć udział pary, które co najmniej od roku mieszkają razem oraz co najmniej od roku pracują. Kwestionariusze muszą być wypełnione przez obu partnerów osobno, tylko takie mogą być brane pod uwagę w analizach. Korzyści z badania są takie, że dostaniecie zbiorcze wyniki, które pokażą jak to jest w wśród różnych par. Druga korzyść to możliwość udziału w losowaniu jednej z 50 nagród (m.in. iPody, bony do Empiku, bilety do Multikina). Ankieta jest w całości wypełniana w internecie, można ją wypełnić dowolnego dnia o dowolnej godzinie. Tutaj znajduje się sama ankieta i więcej szczegółowych informacji: https://www.surveymonkey.com/s/martaw. Będę Wam niezwykle wdzięczna za pomoc i udział!!! O ile pojedyncze osoby zgadzają się wypełniać, to zwykle trudno jest, żeby oboje partnerzy wypełnili kwestionariusze...Tak więc jeśli namówicie partnera lub partnerkę na udział, to z góry WIELKIE dzięki! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować