Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak myslicie czy uda mi sie zmienic

Polecane posty

Gość gość

jestem z chlopakiem prawie 2 i pol roku... ostatnio nam sie nie uklada chlopak twierdzi ze ja sie zmienilam ze czepiam sie o wszystko prowokuje bezpodstawne klotnie... wiem ze tak jest, sama nie wiem czemu tak diametralnie sie zmienilam-kiedys bylo inaczej... bylismy teraz nad morzem klocilismy sie ciagle o glupoty, ale pod koniec wyjazdu sie uspokoilo i ok myslalam ze zlagodzilam sytuacje(mowil ze ma mnie dosc, ze koniec) i rzeczywiscie teraz mi tak powiedzial.... ze nie wierzy mi ze bede juz w porzadku w stosunku do niego... ze kocha mnie ale nie chce byc ze mna, ma dosyc psychicznie. w tym problem ze ja mam strasznie slaby charakter juz mialam depresje, boje sie znowu zalamac a wiem ze tak bedzie juz w zasadzie sie zaczyna, ja nie mam zadnych bliskich znajomych przyjaciol, mialam tylko jego...nie chce tego stracic, choc wiem ze to wszystko moja wina.... On dzwonil dzis do mnie ale nie odebralam, potem napisal sms: "Jak sie czujesz?" "marwie sie o Ciebie" ja jednak mysle ze to juz wspolczucie a nie zmartwienie , nie potrafie sie zmienic a jesli juz to na chwile-co mam zrobic doradzcie bo juz nie daje rady sama

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować