Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zituta

pościel do wózka

Polecane posty

Gość zituta

rodzę wrzesień/październik i zastanwiam się, co kupić do wózka. mam taki polarowy spiworek - ale on jest na zimę. chcę kupić jeszcze kocyk, właśnie na cieplejsze październikowe dni. czy warto kupić jeszcze jakąś poduszkę i prześcieradło? czy dziecko raczej się kładzie na płasko? doświadczone mamy - jak to robicie? :)

Gość gość
Dziecko na płasko. Ja urodziłam w listopadzie i miałam tylko spiworek i narzute na wózek. Potem bez spiworka jakoś w kwietniu. I zrobiło się ciepło ze bez koca jeździmy. Ew. Wieczorem kocyk lub w dzień jak mi się wydaje, ze jest mu chłodno to przykrywam pieluszka tetrowa.

Gość gość
ja urodziłam w listopadzie i nie miałam żadnej pościeli do wózka. ubierałam córę w kombinezon i przykrywałam kocem leżała na płasko, bez poduszki

Gość gość
a i jeszcze ten ochraniacz na wózek zapinałm

Gość zituta
ok czyli tylko kocyk kupie. a przescieradlo warto?

Gość gość
ja na spód gondoli kładłam rozłożony rożek :)

Gość gość
tępe szmaty, na każdym wózku wyraźnie napisane jest żeby nic nie kłasc na spod, tylko kłasc dziecko od razu do wózka, żadnych poduszeczek i kołderek. ja piernicze tylko polskie matki są takie tępe. posciel do wozka i czapka na kazda pore roku

Gość gość
Dziwne a na moim, jest napisane ze nie wkladac materacyka grubszego niz 25mm. Ani slowa o czym kolwiek innym. Posciel dla mnie jest wymyslem. Mi wystarczyl kocyk pod spod,zeby bylo bardziej miekko i kocyk na wierzch w razie potrzeby.