Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zerem

Polecane posty

Gość gość

jestem -gruba -zaniedabana -nie dbam o dom -nie potrafie posprzatac -nie umiem wybrac glupich mebli -nie mysle logicznie -nie mam nic do powiedzenia madrego Tak mysli o mnie moj facet. Inni jak mowie ze taka jestem pukaja sie w glowe.To ze on tak uwaza sprawia, ze tak o sobie mysle. A mnie juz sie nic nie chce, jestem wypalona i zmeczona.

Gość gość
a ja jestem swoim największym wrogiem i sama tak myślę o sobie

Gość gość
Masz cudownego faceta :D czas go ustawić.

Gość gość
tylko ze przy tym jest dobry, dba o dom, pracuje, nie szlaja sie z kolegami, kocha mnie. Ma despotyczny charakter. nawet ciuch dla siebie boje sie kupić bo on wszystkie krytykuje.

Gość gość
Jak despotyczny tatuś, haha

Gość gość
coś w tym stylu. Czasem tak sie czuje,jak córeczka krora strofuje. Potrafi wybuchnac bo nie podoba mu sie firanka ktora chce kupic. Ale jak mu mówię ze to mnie boli (bo juz się tego nazbierało) to mowi,ze wymyslam.

Gość gość
Nie wytrzymałabym ani 1 dnia z takim facetem :D

Gość gość
Kiedyś taki nie byl. Był zupełnie inny. Byl delikatny, nigdy na mnie nie krzyknał, wysluchiwał, pomagał,wspierał,był partnerem. Zmienił się bardzo.

Gość StaraMauuupa
Strzelać fochy i nie dawać przez ten czas :( z chamami trzeba ta samą bronią

Gość gość
Na poczatku jak mi doradzal co kupic do ubrania to byłam szczesliwa, myslałam, ze taki fajny facet,inny niz wszyscy, zna sie na ciuchach. A teraz, gdy kupię sobie cokolwiek, to zawsze cos nie tak. A ja mam w nosie, że ta akurat spodnica poszerza mi biodra. Kupiłam bo mi sie podobała, a on potrafi tak skrytykować że nie mam ochoty juz tego nosić.

Gość gość
StaraMauupo, fochy nic nie dają, tylko go dodatkowo rozjątrzaja.Wkurza się wtedy. bo ja nie mam prawa płakać w tym domu i mieć gorszego dnia. A z dawaniem nie przejdzie, bo to ja go musze na to namawiać, a dla niego seksu może nie być 2 tygodnie.

Gość gość
nie dobralismy sie chyba:(