Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy VW Golf to obciach

Polecane posty

Gość gość

muj chłopak jeździ golfem z 1988 czy to obciach?

Gość gość
obciach

Gość gość
Od golfa 'czwórki' w górę to NIE jest obciach, ale te starsze golfy to napewno...

Gość gość
z '88 to golf 2, wiec obciach chociaz wiekszym obciachem w dzisiejszych czasach jest zapierdalnie autobusem i pociagiem niz wlasnym samochodem

Gość prawictwo pospolite125
zasach jest zapie**alnie autobusem i pociagiem niz wlasnym samochodem to zalezy gdzie .. Na wsi autobusy są co godzine w miescie autobusy jezdzą co 10 minut , wiec auto nie jest potrzebne

Gość gość
tak tlumacza sie tylko ciemniaki, ktorych nie stac na samochod. ja mieszkam w poznaniu, c**j wbijam w jakies autobusy i smierdzieli, ktorzy nimi jezdza. codziennie do pracy czy na zakupy jezdze swoim 6 letnim, bo 6 letnim, audi i jest mi z tym nad wyraz wygodnie

Gość prawictwo pospolite125
i stoisz w korkach jak inni frajerzy ... poznan to zatłoczone miasto

Gość gość
Miałem golfa z 90 r Bardzo fajne auto, kupiłem bo części są tanie i łatwe w naprawie i się nie przejmowałem że to jakiś obciach tylko to było jakieś 4-6 lat temu

Gość gość
prawictwo pospolite125 zatloczone - tak, ale glownie w godzinach szczytu i w scislym centrum. wiadomo, ze w okolicach 15 nie wpierdalam sie na swietego marcina. mieszkam na m_______e, 15 minut samochodem od scislego centrum. do pracy jade pol godziny, bo jest to pare km pod poznaniem. w korkach nie zdarza mi sie stac. 5 minut od domu mam biedronke, lidla i druga biedronke :P

Gość gośćka
Większym obciachem jest urodzić się i mieszkać w Poznaniu :classic_cool:

Gość opowiadajacyyyy
Obciach to pisać" muj "i zapewne niczym sobą nie reprezentujesz skoro zwracasz na to uwagę, a to tez obciach.

Gość gość
gośćka, nie urodzilem sie w poznaniu. nie wiem, skad taki wniosek. miasto jak miasto - utrzymanie sie tam nie jest jakos specjalnie drogie.