Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikiii

Odstawiam tabletki

Polecane posty

Gość kikiii

...bo wypadaja mi wlosy i rzesy. Rzes staram sie nawet nie dotykac, nie mowiac o malowaniu!!! Jestem przerazona. Codziennie wypada mi okolo 7-10. Zarzywam Qlaire. Bierze sie ja bez przerwy, jest 28 tabletek w blistrze. W ulotce jest napisane, ze mozna przerwac w dowolnym momencie. Czy ktoras z was przerwala tabletki w srodku blistra, a nie po krwawieniu? Czy jest to bezpieczne? Boje sie ciazy. Czy zanim sie odstawi, trzeba kilka dni sie dodatkowo zabezpieczac? Ponoc moze zaraz na drugi dzien po odstawieniu wystapic owulacja. Dzisiaj mam przyjac 6 tabletke z opakowania. Stosunek byl w dniu pierwszej tabletki z blistra. Prosze o pomoc.

Gość Ulegalka__
W*********J GOSKA

Gość kikiii
Pomylka, dzisiaj mam przyjac 7 tabletke z blistra *

Gość kikiii
Ulegalka, chyba pomylilas tematy.

Gość kikiii
Podnosze. I jeszcze jedna sprawa - jak odstawie tabletki, to w jakim czasie powinno mi sie to wszystko unormowac? Tzn.kiedy przestana wypadac mi wlosy?

Gość gość
owulacja sie nie pojawia w ogóle, napierw dostaniesz krwawienie z odstawienia tabletek, zazwyczaj nastepuje dosc szybko

Gość kikiii
Ale dopiero zaczelam nowy blister, krwawienie mialam 7dni temu, wiec raczej tak szybko nie nastapi.

Gość kikiii
Podnosze

Gość kikiii
Pojutrze odstawie te tabletki. 24 sierpnia jest wesele kuzynki. Za kilka dni przyjdzie mi odzywka Revitalash. Wybulilam tyle kasy, ze masakra, ale mi nie szkoda, bo rzesy sa w tragicznym stanie. Boje sie, ze jak na wesele je pomaluje, to przy demakijazu wypadna mi wszystkie. Przed chwila wypadla mi cala kepka. Nawet ich nie dotykam! Moze panikuje, ale zawsze rzesy byly moim atutem. Myslicie, ze przestana wypadac do tego czasu jak odstawie tabletki i zaczne stosowac te odzywke?

Gość gość
Jesteś pewna, że to od tabletek? Byłaś z tym u dermatologa?

Gość gość
Mam wizyte 27 u dermatologa. Jestem pewna, bo zaczelo sie to nagle przy 3 opakowaniu tabletek.

Gość gość
I to ma świadczyć o tym, że to od tabletek. Może jesteś na coś chora.

Gość kikiii
To jest wymienione w efektach ubocznych tabletek. NIGDY nie mialam takiego problemu, wiec jestem prawie pewna, ze sprawca sa tabletki.