Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskavvka

Endometrium

Polecane posty

Gość truskavvka

Witam, 2 miesiące temu odstawiłam tabletki anty, do tej pory nie dostałam okresu a ostatnio na dopochwowym usg ginekolog stwierdził, że mam endometrium tylko 5 mm ! Czy to nie za mało? Martwię się. Dziewczyny doradźcie jakieś badania, wyniki albo dobre tabletki uspokajające bo już świruję. Bardzo chciałabym zacząć starać się już o dzidziusia a z tego co wyczytałam przy tak małym endo. to niemożliwe :(

Gość gość
no mizerne to Twoje endometrium, na początek możesz spróbowac domowych sposobów, czyli jeść dużo tłustych ryb, orzechów, pić czerwone wino, gdyby dalej było marnie, to można wprwadzić farmakologie, ale niestety tak to jest z tabletkami antykncepcyjnymi, że znacznie zubożają endometrium

Gość truskavvka
Myślisz, że długo może trzymać się tak niski wynik ? Na pewno wypróbuję domowych sposobów, wielkie dzięki kochana

Gość gość
A może by tak najzwyczajniej zaczekać aż organizm wrócido normy. A nie... Ja chcę dziecko i już!

Gość gość
Autorko myslę, że to może potrwać jakiś czas, aż wszystko wróci do normy, narazie spróbuj z tym, o czym Ci naspisałam w pierwszym poście, powinno pomóc

Gość truskavvka
Nie, to nie jest chcę i już. Bardziej na razie chcę doprowadzić swój organizm do porządku, na tym mi zależy. Już kiedyś wcześniej odstawiałam tabletki i normalnie wszystko na następny miesiąc się unormowało, więc zdziwiło mnie tym razem to, że trwa to już ponad 2 miesiące. No a Twoich rad 'gościu' drogi na pewno wypróbuję. Mam nadzieję, że to coś da :)