Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwod

Polecane posty

Gość gość

Jak go przeżyć

Gość Ulegalka__
Jedz do SPA :classic_cool:

Gość gość
Trudne pytanie!

Gość gość
Po21 latach ,jest bazo źle

Gość gość
Czy ktś wie ile czasu trfa separacja Mąż odszedł a ja nie wiem cz złożył pozew czy się bawi moim zdrowiem i nerwami . Dzwonie do sądu dzień w dzień pozwu nie ma

Gość gość
Może nie zamierza się rozwodzić? Bądz cierpliwa może wszystko się ułoży?.Nie musisz dzwonić i sprawdzać czy mąż złożył pozew o rozwód.Gdyby tak było otrzymasz powiadomienie z Sądu z tekstem uzasadnienia dlaczego chce się rozwieść? Czas oczekiwania jest pół roku.Trzymaj się i nie daj się.

Gość gość
Dziękuję bardzo ale ile tej cierpliwości jeszcze brak mi sił moje dzieci jadą na wakacje a ja zostane sama na trzy tygodnie nie wiem jak sobie poradze jak zabić czas dobrze że mam prace i musze wyjść z domu.

Gość Kasia44
Po pracy wyjdz do znajomych, do kina, nawet do parku, czy na spacer.Staraj się jak najmniej myśleć o tym.Facetom odbija,a potem wraca olśnienie i wszystko jest jak dawniej.Jeżeli to nie tajemnica? Jaki był powód że mąż odszedł? Odpowiadać nie musisz jeżeli nie chcesz! Mocno trzymam za Ciebie kciuki.Skoro nie ma pozwu to nic z tego nie wyjdzie,? Zdaje się mąż chce Ciebie postraszyć i czeka na Twoją reakcję! Tak sądzę.Pozdrawiam serdecznie🌻

Gość gość
Jakis czas temu zostałam zgwałcona,on twierdzi że to zdrada Teraz jak ja wyszłam z traumy chce rozwodu Jego cała rodzina odwróciła się tylko jego matka mi współczuje i namawia go do zgodyp