Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycieczysmierc

Pomozcie mi prosze nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość zycieczysmierc

Mam 18 lat od kilku lat mysle o samobójstwie, mam za soba 5 lat samookaleczania sie w tym 3 próby podciecia sobie żył a to wszystko przez człowieka który jest moim ojcem. Jestem przez niego całe życie wykańczana psychiczne i wiele razy pobita. Wyzwiska, uprzykrzanie mi życia jest na porządku dziennym. Nienawidze go ani domu w którym mieszkam. Aż w końcu pewnego dnia spotkałam chłopaka trzy lata starszego, po dlugich rozmowach i wielu spotkaniach stworzyliśmy wspólny związek, który nie podoba sie mojemu ojcu,zakazał nam kontaktu straszy mnie i mojego partnera. nawet usłyszałam od ojca ze zniszczy wszystko na czym mi zalezy. Bardzo często słysze od niego zebym wypie*dalała z jego domu. A jeszcze teraz osoba na której mi tak zależy czyli moj partner musiał wyjechać i nie wiadomo kiedy sie teraz zobaczymy i znowu coraz czesciej mysle o samobójstwie, zyje tylko dla niego i czekam na dzień w którym sie spotkamy ale jest mi bardzo cieżko, nie jem, mało śpie nie spuszczam telefonu z oczu żeby nie przegapić zadnego połączenia od mojego partnera on , mam wrażenie ze mi serce pęka, zostałam sama, czuje ze juz nie daje rady . Pewnie zapytacie gdzie moja mama jest w tym wszystkim . Kiedys była po mojej stronie troche mnie broniła ale teraz prawie nie rozmawiamy przejeła stroche ojca. Chciała bym sie stad wyprowadzić ale do kad ? została mi ostatnia klasa LO niedlugo matura chciala bym połączyć szkołe i prace, wynająć jakis pokój i życ bez tego kata .

Gość gość
dlaczego chlopak wyjechal? wie o Twojej sytuacji? nie mozesz zamieszkac z nim?

Gość gość
ojciec cię bije a matka nie reaguje? coś mi nie pasuje w tym wydaje mi się że robisz z siebie ofiarę może też jesteś słaba psychicznie no sorry ale ja nie znam osoby która by nie dostała od rodzica w łeb albo żeby rodzice nie wyzywali

Gość gość
modl sie za swojego ojca odmawiaj rozaniec:)

Gość zycieczysmierc
wie o wszystkim doskonale, musiał wyjechac po prostu teraz. a zamieszkac razem narazie nie mozemy moj ojciec by nas znalazl i zniszczył nasze szeczescie,

Gość zycieczysmierc
Wychowano mnie tak że ojciec jest panem i władca i rozkazy rodziców się szanuje i wypełnia

Gość zycieczysmierc
a pomyslales o tym ze maka nie reaguje zeby sama nie dostac w łeb?

Gość zycieczysmierc
szkoda ze ktos sie nabije z tego i podszywa pod moje pseudo :( to jest przykre ale istnieja juz tacy ludzie zeby innym sprawiac bol

Gość gość
jak by mi ojciec powiedział żebym wyprowadził się z jego domu i tak mnie traktował po godzinie by mnie nie było, potrzebowałbym tylko czas na spakowanie rzeczy, wolałbym iść do pracy, wynająć coś a szkołę nawet zaocznie skończyć niż żyć w takim domu, modlić się trzeba za takich rodziców ale ja nie chciałbym tam mieszkać

Gość gość
"ojciec cię bije a matka nie reaguje? coś mi nie pasuje " x otwórz oczy, debilko,spośród matek większość to wszawe kurwiszcza, a nie psiapsióły z kafe "ciąża i wychowanie":O

Gość gość
wolałbym chyba być bezdomny lub mieszkać w przytułku dla bezdomnych niż mieszkać w Twoim domu, na Twoim miejscu jak napisałem poszukałbym pracy i wynajął coś a szkołę skończył nawet zaocznie, poza tym Twój chłopak już dawno powinien Cię do siebie wziąć jak ma warunki jeśli zna Twoją sytuację, zacznij działać a nie tniesz się, co Ci to da że się potniesz ? wyprowadź się po prostu

Gość zycieczysmierc
żeby sie wyprowadzić bym musiała miec na to fundusze juz teraz, i pewna prace na póżniej . Ja o tym tez mysle i to bardzo poważnie zeby skonczyc szkole zaocznie i pracowac

Gość gość
są licea dla pracujących, zrób w takim maturę i idz do pracy. A z takim ojcem powinno się zerwać kontakt, choć wiem, że to niełatwe

Gość gość
Twój face niech Ci pomoże niech Cię weźmie do siebie lub chociaż pomoże finansowo w wynajęciu jakiegoś pokoju i znalazieniu pracy, bez obrazy ale Twój chłopak to nie chłopak skoro Ci do tej pory nie pomógł, dlaczego nie możesz zamieszkać u chłopaka, tylko nie pisz że z powodu ojca bo jakby was nachodził to od tego jest policja poza tym co mu do tego jak sam Cię wygania z domu

Gość zycieczysmierc
policja nic tu nie da jak on potrafi siekiera latac,

Gość KochamSmierc
Z siekiera lata ?:O to czub jest i na leczenie kwalifikuje sie. Poszukaj pracy i uciekaj z tamtad. Dziwi mnie, ze twoj chlopak na to pozwala.

Gość gość
1szybko szukaj pracy, dostaniesz wypłatę i wynajmujesz pokój 2 idziesz do MOPS przedstawiasz sytuację, może znajdą ci gdzieś miejsce, podajesz rodziców o alimenty i uczysz się dalej MOPS ma prawników i pomaga takie sprawy załatwiać

Gość gość
Masz za granicą znajomych? Zagadaj i wypier...laj z tamtąd bo któryś dzień może być dla ciebie tragiczny. Mam znajomą, pożaliła się że były chłop ją nieco psychicznie męczy. Kazałem jej wyjechać za granicę bo znajomi w PL się wypięli, tacy są teraz przyjaciele. Kartonowi. Bierz zad w troki i jazda:)

Gość gość
acha, zapomniałem dodać że zjeżdża do mnie. Niech wie że są jeszcze ludzie na tym świecie:)))

Gość gość
acha, zapomniałem dodać że zjeżdża do mnie. Niech wie że są jeszcze ludzie na tym świecie:)))

jak chcesz polaczyc prace ze szkola i to w maturalnej klasie ? chyba ze wieczorówka,ale gdzie Cie przyjma z wyksztalceniem gimnazjalnym? Idz moze do psychologa, masz jakies przyjaciolki ktore moglyby Cie wesprzec?Rozmowa pomaga w trudnych momentach .. Jak juz zdasz mature to wtedy na luzie mozesz poszukac pracy, zamieszkac z chlopakiem..Teraz nie rob niczego pochopnie bo mozesz sobie zepsuc przyszlosc....

Gość wystraszona lokatorka
jedzcie z chlopakiem za granice ,nawet na poczatek sezonowo, a moze sie wam uda tam juz zostac.

Gość Nadiye
Pare lat temu byłam w bardzo podobnej sytuacji. Dostawałam wpierdziel za to, co się uroiło w ojca głowie. Do dziś go nienawidzę. Nikomu nie wolno decydować co i do kogo czujemy. Nie wolno nikogo poniżać czy bić. Nie masz wsparcia przyjaciela bądź kogoś z rodziny? Chętnie z tobą pokoresponduję. Nati