Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa bogataaaaa

JAK MI SZODA TYCH BIEDNYCH MAMUSIEK Z KAFE

Polecane posty

Gość aaaa bogataaaaa

kiedys to forum bylo fajne, ale starej gwardii juz nie ma, bo z nowymi debilkami nikomu nie chcialo sie pisac:( napisz ze bylas na wakacjach to pewnie sciemniasz albo.... za 899zł:D, bo przeciez na drozsze nikogo nie stac:D kupisz drogi wozek - to na pokaz:D nie pracujesz-len:D pracujesz i masz nianie-p********a karierowiczka mieszkasz z teściami - niedorajda masz swoj dom -nie ma takiej opcji:D coz ta bieda robi z ludzi:D:D pozdro dla wszystkich biednych mamusiek co nie maja na wczasy i kupują w uzywakach:D

Gość gość
normalne mamuśki mają jakieś życie i nie mają czasu na kafe, tylko biedaczki zjebki bez pracy i uwagi męża tu wysiadują i koloryzują sobie życie

Gość FridaKorina85
06.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość normalne mamuśki mają jakieś życie i nie mają czasu na kafe, tylko biedaczki zj**ki bez pracy i uwagi męża tu wysiadują i koloryzują sobie życie A wiec co tu robisz? :)

Gość dobry bo wlasnie
niektore sa tu tylko czasami a bieda bez zajęcia tylko dzień w dzień się zali,ze nie ma na to czy tamto:D

Gość gość
A no co mają pisać.

Gość gość
A mi szkoda Ciebie Autorko, bo klasy to Ty nie masz za grosz. Jesli Ci nie odpowiada towarzystwo na kafe, to tu nie wchodz.

Gość aaaa bogataaaa
przykro mi, ale tu nie ma potrzeby pokazywać mojej klasy, bo ćwierćinteligent i tak nie zrozumie:D

Gość FridaKorina85
Tak szczerze tylko zakompleksiony człowiek etykietuje się " bogataaa" :D ale ok, wyrzuć swój jad, może lepiej ci się zrobi jak odetchniesz przeliczając procenty od zaciagnietnych chwilówek :)

Gość aaaa bogataaaa
haha, juz bieda sie rzuca, to ty wylej swoj jad:D ja mam udane zycie wiec...:classic_cool:

Gość FridaKorina85
Gdybyś miała udane zycie tego tematu by nie było, podejrzewam że chciałabyś być tak biedna jak nie jedna osoba piszaca na forum,nie zamierzam polemizować już z tobą, bezdomnych, pijanych czy szurniętych spotkanych na ulicy tez do rozmowy nie zapraszam wiec i ciebie sobie daruje :)

Gość aaaa bogataaaa
wzajemnie:D

Gość no mi też szkoda
tej hołoty:D, ale czego sie spodziewac jak co druga tylko zawodówkę skończyła, błędy ortograficzne i pisanie bez logiki, brak umiejętnosci czytania ze zrozumieniem a potem na swiat przychodza nowe połmozgi:D

Gość gość
zgadzam się, ja tez juz mało zaglądam tylko głupie tematy... uprawiałam seks czy mogę być w ciąży? siedzę w domu z dzieckiem i jestem taka zmęczona...