Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak radzicie sobie z plotkarami

Polecane posty

Gość gość

Jedna to juz mam naprawde dosc, wygaduje takie glupoty, ze rece opadaja. Kazdy wierzy w plotke, a sprostowania juz nikogo nie interesuja. Jak jej utrzec nosa ?

Gość Fielka
Może papierem sciernym?

Gość gość
z plotkarami nawet sie nie zadawaj, bo jeszcze beda sie do Ciebie przymilac zeby wyciagnac od Ciebie jakies informacje... olej je wszysktie...

Gość gość
Ja olewam plotki i zyje tak jak chce.

Gość bernank
tak się zastanawiam, czy nie pomóc tym plotkarom osiedlowym szybciej zejść z tego świata ile dzisiaj nerwów zjadłem i się udroczyłem z taką jedną plotkarą , zaparkowałem w końcu auto na parkingu osiedlowym, ze mnie się leje jak z fontanny , na terometrze w aucie mam wyświetlacz i jest 33,5 st. C. jako temp. zewnętrzna a tu sąsiadka podpierając się kulami maszeruje, więc zapytałem, w którą stronę wyrusza ? a Ona się cieszy, że idzie na działkę , to tylko kilometr i się śmieje a był Apel w mediach aby starsze osoby nigdzie nie wychodziły , więc tłumaczę kobiecie aby zawróciła do domu i w domu siedzieć , a te pozostałe plotkary ruszyły na mnie, co pan, co pan się miesza , kobieta idzie na działkę podlać pomidory, niech idzie podlać , i od gówniarzy mnie zjechały równo i dokładnie , tak patrzę że już wieczór i jeszcze nie wróciła z działki, może tam została najlepiej się nie wtrącać

Gość gość
Powiem ci jak ja zrobiłam z taką obgadywaczką, a były to czasy liceum. Złapałam ją bez świadków i tak jej uszy ponaciągałam, że aż sie popłakała i miałam z nią święty spokój. A najlepiej omijać takie szerokim łukiem.

Gość gość
trzeba było podwieźć babcię!

Gość gość
każdy lubi ploty, nie róbcie z siebie świętych :P

Gość gość
wlasnie, trzeba bylo podwiezc babcie na działencje napewno by sie ucieszyla :D

Gość gość
a oktorej ta babcia szla pomidory podlac? bo chyba nie w poludnie :D