Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO STUDIOWAĆ

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy tutaj tacy mądrzy, ze humanistycznych nie warto itp. No dobra, ale jeżeli NIE żadne studia inżynierskie i NIE prawo lub medycyna, to co? taka osoba ma się powiesić? jej jedyną "ambicja" ma być praca w markecie? bo nie jest uzdolniona matematycznie ani nie chce być lekarzem czy nie nadaje się do takiego rycia jak na prawie? ;/.

Gość gość
To może coś artystycznego? zresztą...nie polecam studiów, będzie kolejny magister na bezrobociu

Gość gość
Jezeli nie studiować to co ma robić szarym, przeciętny człowiek? isc od razu do marketu i wybierać pomiędzy biedronka a tesco? tak tu kwalifikujecie ;/

Gość herrPietiaGorasx
filozofię, jak ja na emeryturze

Gość gość
przeciez NIE MA obowiazku studiowania. Tym bardziej, jak sie nie ma konkretnego celu i zamiłowania. Naucz sie jakiegos pozytecznego zawodu, kktory i lezy i ok.

Gość gość
zgadzam się z gościem z 21.13. Po co na siłę studiować i mieć niby zawód w którym nie znajdziemy pracy, przy tym traci się 5 lat ze swojego życia. Moi koledzy po szkołach średnich nauczyli się fachu i teraz zarabiają po 4,000zł/m-c a ja? po studiach i pracuję na pół etatu za marne pieniądze....no ale ja jestem kobietą, my zawsze mamy gorzej na rynku pracy :o

Gość gość
a co bys chciala w zyciu robic ( oprócz bycia modelką lub gwiazdą filmowa:))?

Gość gość
Nie każdy na talent do bycia fryzjerką, do tego trzeba mieć dryg. facet ma łatwiej, a kobieta? krawcowa, fryzjerka lub kosmetyczka, ekstra wybór. Co ja bym chciała? coś związanego z kierunkami humanistycznymi, pedagogiką, ale co tu ma moje chcenie, jak każdy tylko mówi: chcesz tracić czas?. NO JAKI ZAWÓD PYTAM SIE.