Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogarniam

Mój sposób na rozstępy

Polecane posty

Gość Ogarniam

Ostatnio zaczęły mi przeszkadzać rozstępy, wymyśliłam sposób na ich pozbycie się i nie wydawanie pieniędzy na różne drogie kremy, które nie działają. Poszłam spojrzeć na moje kosmetyki i wziełam ze sobą peelingi. Posiadam peeling do twarzy i nóg. Unałam, że ten do stóp bardziej się przyda. Nalałam na rękę trochę peelingu i nasypałam odrobinę zwykłej kawy żeby był bardziej szorski. Zaczełam nim pocierać miejsce gdzie mam rozstępy. Byłam bardzo zdziwiona bo rozstępy były faktycznie mniej widoczne, ale skóra była dosyć mocno zaczerwieniona. Odrazu poszłam po maść z witaminami A+E+F bo słyszałam, że jest dobra na rozstępy. Zamiast maści można użyć kremu z witaminą A. Po paru minutach skóra miała normalny odcień. Dodatkowo też codziennie robię i piję sok marchewkowy. Robiłam ten zabieg dobiero 3 razy. Na biodrach miałam mało widoczne rozstępy, więc myślę, że jeszcze kilka razy i znikną. Na udach jest trochę mniej efektów, ale tam mam więcej rozstępów, więc się tym nie przejmuje. Mam nadzieje, że też się ich pozbyję. Maść witaminowa A+E+F kupiłam za 5 zł, a krem z witaminą A za 2,68 zł. Maść wydaje mi lepsza. Peeling do stóp kupiłam w Biedronce. Nie pamiętam dokładnie za ile, ale chyba za 3,29 zł. Peelingiem masowałam pare minut.

Gość gość
Taaaak, na pewno się pozbyjesz.

Gość Ogarniam
No zobaczymy.

Gość gość
Pozbyjesz haha

Gość gość
Teraz pozbyjasz sie mózgu.

Gość gość
rozstępów nie da się pozbyć, jeśli twierdzisz, że powoli się ich pozbywasz to znaczy, że nie miałaś i nie masz żadnych rozstępów, to co innego musi być. Wiem co mówię.

Gość gośćKarola
nic bardziej mylnego....oczywiście że można pozbyć się rozstępów są różne metody...;) ja w tej chwili jestem w drugiej ciąży...jednak rozstępów nabawiłam się po pierwszej ciąży...nie w trakcie! Teraz codziennie smaruję się rano kremem Palmers przeciw rozstępom...a wieczorem oliwką Elancyl. stosuje już do 3m-cy ( obecnie 7 m-c ) i serio nie dość że nowe rozstępy nie wyszły to starych jest jak by 1/3 mniej:) mam nadzieje ze dokończa będzie taka sama tendencja !! planuje smarować się do momentu powrotu wagi sprzed 1 ciazy! aaai zapomniałam dodac...codziennie wypijam około 2 - 3 szklanek soku marchewkowego :)

Gość gość
Rozstępom lepiej przeciwdziałać niż później je leczyć. Ale jak już się pojawią to nic nie stracimy próbując je zniwelować. https://portal.abczdrowie.pl/rozstepy

Gość The Survivor Fan
Trochę się je da ukryć. Mi pomógł cellu off Flosleka. Prawie nie widać.

Gość gośćJa
Dziewczyny jakbyście chciały się zapoznać z różnymi domowymi sposobami na rozstępy to zapraszam na mojego bloga, nie wiem czy kafateria pozwoli mi link wrzucić więc powiem wam jak dotrzeć do niego: rozstepcom Piszcie do mnie! Pomagam innym dziewczynom w naturalny sposób poprawić wygląd skóry. Pamiętajcie nie wszystkich rozstępów da się pozbyć w domu, ale można naprawdę wiele zdziałać, wcale nie trzeba kupować jakieś drogie zabieg laserowe itd.. Trzymajcie się i odzywajcie do mnie! :)

Gość gość

Pozbądź się rozstępów skutecznie, dzięki Skinception Intensive Stretch Mark Therapy.

zmniejsza widoczność czerwonych i białych rozstępów,

silnie stymuluje produkcję włókien kolagenowych, zwiększając elastyczność skóry,

najwyższa skuteczność - znaczna poprawa już po 8 tygodniach kuracji,

to najlepsza alternatywa kosztownych zabiegów na rozstępy,

krem na rozstępy działa regenerująco, poprawiając strukturę skóry,

naturalne składniki Skinception Intensive Stretch Mark Therapy to gwarancja bezpieczeństwa.

Dzięki Skinception Intensive Stretch Mark Therapy wreszcie zapomnisz o niedoskonałościach. To najlepszy krem na rozstępy, który działa błyskawicznie. Wystarczą 2 miesiące, by zredukować widoczność prążków na całym ciele. Już teraz przekonaj się o sile jego działania.

http://nplink.net/36pIkQpC 

Gość Karollina

Skutecznym sposobem pozbycia się rozstepow sa zabiegi rf mikroigłowej frakcyjnej