Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra w KOCIEJ KUWECIE

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie bo już nie wiem co myśleć... Karmię koty mokrą Animondą i suchą Acaną (teoretycznie dobre karmy), czasem przemrożonym mięsem, mam zakrytą kuwetę, sprzątam dwa razy dziennie, wymieniam całość co tydzień. Żwir z Lidla do tego neutralizator Benka (wg mnie wcale nie neutralizuje).No i wchodząc do domu od razu wszędzie czuć koci urobek... Miał ktoś podobnie? Zmieniać karmę? Zmienić żwir? Koty są młode, jeszcze przed kastracją. Jeśli sytuacja się nie zmieni to wstyd mi będzie kogokolwiek do domu zaprosić :(

Gość gość
jak można mieszkać w takim smrodzie????? syfiara jedna!

Gość gość
na cholerę trzymać koty w domu ?

Gość gość bez obelg
Musisz sprzątać na bieżąco brudasie j****y 🖐️ Po sobie też spuszczasz wodę 2 razy dziennie? :D

Gość gość
wysterylizuj lub wykastruj koty, wtedy problemu nie będzie. mam 3 koty w domu i kiedy ktoś obcy wchodzi do mnie a zobaczy trzy koty dziwi się, że ich w ogóle nie czuć. kuwetę mam otwartą, żwirek za 6 zł, sprzatam jak tylko zobaczę ''coś'' w tym żwirku no i mam wysterylizowane koty.

Gość gość
Myślę że powody są takie : - kociaki robią poza kuwetą - lub znaczą teren jeśli nie są wykastrowane No i ostatnie o czym pomyślałam to może masz ich za dużo o.O Ja miałam 2 kastraty i przy takim sprzątaniu nie było problemu z zapachami. Możesz też ograniczyć mokrą karmę na 1 na 3 dni - przecież mogą jeść suchą i pić wodę. Nic im się od tego nie stanie a i mokra karma będzie odbierana jako nagroda a nie coś co się należy ;)

Gość gość
sobie idiotko ogranicz mokrą karmę i wpierdzielaj suchy chleb

Gość gość
Sama jesteś idiotka! To są małe koty i ich układ fizjologiczny inaczej pracuje i może właśnie dla samego tego trzeba ograniczyć. Z suchej karmy i wody nie zdechną! A może właśnie dlatego smród ma w mieszkaniu bo jelita nie działają poprawnie gdy jest za dużo tej karmy! One muszą się do niej przyzwyczaić. Niemowlęciu też mięsa nie odmawiasz? Zastanów się...