Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynka22

JAK GO OSWOIC Z TĄ MYŚLĄ ŻE BĘDZIE OJCEM

Polecane posty

Gość Katarzynka22

Witam , mam taki problem delikatny z moim mężem .. no bo jestem w pierwszej ciązy wkrótce poród , a on jest przerażony ;) ja go próbuje uspokoic ale szczerze nie poznaje go nie wiem co mam mu mówić .. panikuje bardziej niz ja , ze bedzie mnie bolalo co on ma robic , boi sie ze nie da sobie rady z malym jak juz sie urodzi bo nigdy nie mial stycznosci z dziecmi , ja mu mowie ze bedzie dobrze ze damy sobie rade ale on bardzo panikuje co mam mu powiedziec zeby sie uspokoil bo przez niego ja wpadam w paranoje a to juz nie dobrze ..

Gość gość
Kup kilka książek o ojcostwie i poczytajcie razem.

Gość gość
Moj tez tak mial:):):)Bal sie o mnie, ze bedzie mnie bolalo itp, itd. W styczniu rodzila moja kolezanka i jej facet opowiadal mojemu jak bylo. To go wystraszylo jeszcze bardziej. A na sali porodowej Oaza Spokoju. Mialam znieczulenie i nic mnie nie bolalo. Polozne zaprzegly go do pomocy czyli trzymania mojej glowy. Raz nawet "tam" zerknal i zobaczyl czubek glowki. I nic mu nie bylo. Choc przed porodem mowil, ze nie chce byc obecny. Ja go nie zmuszalam do bycia przy porodzie. Opowiadal potem swojej mamie, jaka to ja dzielna, ze nawet nie pisnelam:) Ze swoim dzieckiem to zupelnie cos innego. Przy swoim nie czuje sie strachu. To jest fantastyczne uczucie przytulic wlasne dziecko. Wszystko bedzie dobrze. Zycze szczesliwego rozwiazania!