Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytalem topick Do czego nigdy byście sie nie przyznały

Polecane posty

Gość CzytamJeszczeRaz
Pierwsze co sie rzuca w oczy u tych osob to TOTALNE ZAKLAMANIE nawet wobec samych siebie, a nie tylko wobec ich towarzyszy. Zdrady to normalka. Jakie smutne i puste jak beben zycie musi miec taka istota.

Gość gość
niestety - ale po prostu uwidacznia się PRAWDZIWA NATURA kobiet - nie potrafią stworzyć niczego pięknego i trwałego - całą energię poświęcają na intrygi, knowania, manipulacje, zawiść - przy czym nie koncentrują się tylko na mężczyznach - zobaczcie ile z nich szczerze nienawidzi swoich "przyjaciółek" :O bo są ładniejsze, szczuplejsze albo mają ładniejszego/bogatszego chłopaka :O co za ścierwa! :O

Gość gość
ja się jaram tymi wpisami kobiet, bo myślałam, że tylko ja jestem taka xD a tu tyle wpisów!!!

Gość bernark
PRAWDZIWA NATURA kobiet same kompleksy , nie nawidzą siebie, nie mogą na siebie w lustrze patrzyć , nie nawidzą koleżanek, ponieważ są lepsze i bardziej inteligentne, mają zasób wiedzy i ubierają się fajnie i modnie , facetów też nienawidzą za ich styl bycia chamski i wulgarny oraz za to , że śmierdzą koniem i tytoniem oraz browarem, czyli wszystko jest źle i do duupy , aspołeczne są i chcą zmienić cały Świat , buntują się i najczęściej są same i zostają same z kotem

Gość CzytamJeszczeRaz
gość Zaufalabys komus tak pozbawionemu jakichkolwiek wartosci moralnych jak te kobiety ? Potrafisz szczerze odp.?

Gość gość
tak zaufałabym, w zyciu trzeba wszystkiego spróbować :D

Gość CzytamJeszczeRaz
Czytam ten topick i spogladam na psa i moje wnioski sa takie, iz te istoty moglyby sie wiele nauczyc od psa wlasnie. Dlatego, ze wypadaja blado w porownaniu z jakimkolwiek kundlem.

Gość gość
co cię tak zraziło ? że dają d**y po kątach, chleją, ćpają, albo srają do doniczek?

Gość CzytamJeszczeRaz
gość Bez urazy, ale nie potrafie uwierzyc w twoje slowa.

Gość CzytamJeszczeRaz
Co mnie zrazilo ? Zdrada, dwulicowosc, brak zasad moralnych, brak empatii, brak sumienia, brak wrazliwosci i dlugo moglbym wymieniac. Czy to malo ??

Gość CzytamJeszczeRaz
Asiula. Kazdy inaczej moze zareagowac, zalezy to od systemu wartosci danej osoby.

Gość kobibi
Ludzie nie popadajcie w takie skrajności, na kafe siedzi jakiś tam procent społeczeństwa, ale 3/4 z tego co się tu wypisuje, to wyssane z palca chore obrazy ich wyobraźni, a reszta to faktycznie syfilis niezły :O ale to nie siedzi w naturze, jak to próbuje jeden z panów usilnie tu przekonywać, a w środowisku w jakim się wychowuje, obraca taka dziewczyna czy chłopak, gdzie są rodzice? Stają pod budką z piwem lub zarabiają pieniądze, a zgnilizna tego świata przejmuje kontrolę nad ich dziećmi. A do pana który tak zachęca do bicia i trzymania ''za mordę'' to niewiele się różnisz od takiej patologi z tą różnicą że przeginasz w drugą stronę.

Gość gość
trzymanie za mordę - profilaktycznie (synów też - a jakże!) bicie - musi wrócić karcenie fizyczne - oczywiście z umiarem i za poważne sprawy ! ja dostawałem i wyrosłem na porządnego człowieka

Gość CzytamJeszczeRaz
Pokaze ten slynny topick znajomym, kolegom, kolezankom. Ciekaw jestem reakcji.

Gość CzytamJeszczeRaz
Obawiam sie, ze sa to osoby ktore udaja w realnym swiecie normalne. Mozliwe, ze mijam je, mam z nimi do czynienia nieswiadomie. One nie sa na 100% anonimowe. Oszukuja, bawia sie innymi, zdradzaja, sa tak wynaturzone, ze rece opadaja. Ktos powinien sie tym zajac. Ktos odpowiedni.

Gość CzytamJeszczeRaz
Nawet nie bedac informatykiem mozna z powodzeniem wylowic kilkadziesiat tych istot. A to dlatego, ze nawet nie zadaly sobie trudu aby zmienic nick, czy styl pisania i w dziale erotyka podawaly priv, profile na fotka.pl. Czy fejsiku. Szukajac partnerow. A wczesniej chwalily sie jak to zdradzaja swoich mezow piszac w ow topicku.

Gość gość
zostaw ten chory świat na co ci to chłopie, tam sie nie da nic zrobić

Gość kobibi
Gości nie wiem na jak porządnego wyrosłeś, ale widać że przejawiasz pewną formę ekstermizmu, co nie jest zdrowe, a ja w dalszym ciągu twierdzę że bicie jest niezdrowe i nie tędy droga. A do tych co tak nie mogą przeżyć tego ma miejsce w tamtym temacie, zacytuję: ''Zostaw, zostaw. Tamtego świata się nie da uratować. Tu się ktoś przyjemnie urządził.''

Gość gość
Bzdury kobi :O gdyby siła nie była rozwiązaniem państwa nie miałyby policji ani wojska. :O Gdy inne środki zawodzą trzeba używać siły!

Gość CzytamJeszczeRaz
Hmm... Kazdy ma slabe punkty. Nawet te istoty o ktorych temat. Nawet psychopate mozna doprowadzic do placzu i aby poczul sie dotkniety. W ukrytej wiki najgorsze obrzydlistwo jakie znalazlem w wykonaniu kobiety, to matka uprawiajaca seks ze swoim niepelnoletnim synem. Opisywala to na dawnym onionforum i wklejala dowody. Kolejna matka na freenecie, tez ukryta siec, opisywala swoje wyczyny sex. z corka niepelnosprawna i wbrew jej woli. Oczywiscie wszystko potwierdzone dowodami. Przeraza mnie natura kobiet, ten calkowity brak zdolnosci do uczuc wyzszych.

Gość CzytamJeszczeRaz
Po tym co widzialem i doswiadczylem nie umial bym zaufac komus takiemu jak kobieta. Balbym sie. Psu tak, ufam. Psy sa wierne i zdolne do przyjazni. Widac to w ich slepiach i zachowaniu, postawie. Ech, stracilem w was kobiety wiare bezpowrotnie. A topickiem slynnym dobilyscie mnie i resztke moich zludzen. I chyba nie mnie pierwszego i ostatniego.

Gość gość
nie przejmuj się stary. ja mam w******e na POlki/europejki/białe szmaty. ale pedała ze mnie szmaty nie zrobią są jeszcze porządne, skromne, oddane, posłuszne Azjatki

Gość gość
''kobiety to absolutne zwierzęta - mam nadzieję, że choć muzułmanie te swoje córki trzymają krótko '' - muzułmańscy faceci to akurat najgorsze zwierzęta...sami mająpo kilka żon i kochanek i ogólnie są nienormalni ja nie wiem,jak można aż tak sie przejąć tym tematem...sama sie tam kiedyś wpisałam,ale ja akurat seks bardzo celebruje i nie wyobrażam sobie przygodnego albo zdrady...i ja też czytałam ten temat i nie każdy wpis w tym mój był o zdradach i ćpaniu...ja pisałam tam nawet że marze o miłości i jestem zakręcona w drugą stronę..w sumie ja też sie przejęłam jak czytałam co pisali w internecie faceci o zdradach,w tym na kafeterii "szukam kochanki" " przy jednej dziurze i pies zdechnie" i również w tamtym temacie nierzadko wypowiadali sie zezwierzęceni męzczyźni. No i temat topik dla kobiet zgwałconych ma już sporo wpisów a to oznacza że wielu jest g****icieli. Także faceci też bywają okropni i okrutni,mnie nawet wydaje sie że jest więcej złych facetów niż kobiet. Ale to nie powód,by z góry skreślać całą płeć! Ja sie czuje urażona tymi wpisami że kobiety są gorsze od zwierząt...jakaś część kobiet tak,ale nie każda! Tak samo jak nie każdy facet taki jest. JA chce komuś zaufać i mam nadzieje że zaufam właściwej osobie :) Szkoda,że taki facet jak "czytamjeszczeraz" przekreślił kobiety. Bo widać,że to facet który raczej sam ma zasady i mi szkoda że przekreśla kobiety bo w taki sposob mógłby też skreślić mnie,a ja szukam faceta który pragnie miłości tak samo jak ja.I brzydzi sie zdradą i seksem byle gdzie byle z kim...może dlatego,że ja jestem kobietą bardziej mnie przeraziła myśl,że tamte "kobiety" znajdują często partnerów na przygodny seks byle gdzie i to często zajętych...jak widać medal ma dwie mroczne strony nie tylko tą jedną. W sumie szkoda czasu na czytanie tego tematu,ja żałuje że to czytałam,zamiast tego mogłam przeczytać ciekawą książkę...trwonię czas na jakąś kafeterie,gdzie tak wiele ludzi ma przerażające i dobijające poglądy na życie,a ja nie chce żeby i mnie sie to udzieliło. Wierzę że świat nie wygląda tak strasznie jak tutaj :)

Gość gość
i przyznam się,choć tego to sie wstydzę,że sama zmyśliłam tam kiedyś coś. W jednym wpisie udawałam okrutną materialistkę,troche to przerysowałam ale moze naiwniak dał sie nabrać na ten wpis i rozpacza... a zrobiłam to nie z nudów i nie dla zabawy,ale dla uspokojenia swojej skołowanej głowy po tym co tam wyczytałam. W tak prosty sposób zdołałam przekonać samą siebie,że skoro ja zmyśliłam tam coś i pewnie ktoś sie na to nabierze,to równie dobrze ja mogłam sie po prostu nabrać na bzdury,które zmyślili inni. A to było chyba kilka lat temu,bo ja na kafe zaglądam od dawna.. nie tak wiele sie zmienilo od tamtego czasu,ale coś na pewno.. cóż,życzę Wam byście odzyskali wiarę w kobiety i trafili na te normalne :) albo nienormalne

Gość gość
bo ja uważam siebie za nienormalną,a zupełnie jestem innego pokroju niż te co po krzakach z kolegami... i nie wiem,czy to ja jestem normalna a one nie,czy odwrotnie dobranoc

Gość gość
wiele osob napisalo ze wpisali sie dla jaj i zmyslili zeby sprowokowac naiwniakow. jednak ponad polowa wpisow wyglada na szczere :O

Gość gość
Topic albo topik (spolszczenie) ty kretynie. A wpisy w tym wątku pewnie pochodzą od ciebie i tobie podobnych. Która kobieta pisałaby takie pierdoły.

Gość gość
a ja zaczelam czytac nie skonczylam nawet pierwszej strony wstretne wole o duchach i niewyjasnionych historiach zagadkach tego swiata

Gość gość
Wielu piszących używa słówka topick. A topik to owad, lub bluzeczka. Z ang. topic, a z pol. to temat.