Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katjja0987

pieluszki wielorazowe babyetta lub innej firmy

Polecane posty

Gość katjja0987

czesc Mamuśki! zaznaczam, iż nie jest to dyskusja czy lepsze są pieluszki jednorazowe czy wielorazowe. Za 3 miesiace rodzę, zdecydowałam się na zakup pieluszek wielorazowych. Czy któraś z Was korzystała z firmy BABYETTA? A jak nie to jakie inne firmy polecacie? Może ktoś ma sprawdzone w miarę tanie i porządne

Gość gość
ja tez jestem zainteresowana tematem, jakiej firmy pieluszki wielorazowe polecacie?

Gość gość
Odwiedźcie na blog Violianki, ona ma wielopieluchowe dziecko, na pewno się ucieszy z odwiedzin bo chce zarabiac na tym blogu.

Gość katjja0987
up up!!! czekam na cenne porady! a blog zaraz odwiedzę, dziękuję:)

Gość gość
polecam forum chusty.info - tam znajdziesz wiele info o wielopieluchowaniu :) Podpowiem, że na początek warto kupić kilka różnych rodzajów pieluch, bo nie wiadomo co się sprawdzi niż od razu np. kilkanaście kieszonek babyetta. Najekonomiczniejszym rozwiązaniem jest zakup kilku otulaczy (na początek mogą być w rozmiarze "S" później już tzw. one size) + tetra (bawełniana lub chłonniejsza bambusowa) i kilka formowanek na noc/dłuższe wyjścia (formowanki polecam już rozmiarowe). Wielu osobom sprawdzają się tanie kieszonki - chinki, których pełno na allegro. Można ich używać jako otulaczy, tzn. wkład kłaść na wierz, a nie do wnętrza kieszonki. Bawełniane i mikrofibrowe wkłady są najpopularniejsze, ale też mniej chłonne niż bambusowe czy konopne (za to te po jakimś czasie sztywnieją). Na forum chustowym jest też bazarek, gdize sprzedaje się używane pieluchy (bardzo fajna opcja by wypróbować różne rodzaje i firmy pieluch i przy tym nie zbankrutować);

Gość gość
Dziewczyny powiem wam jedno jeśli zdecydowałyście się na pieluszki wielorazowe to nie warto na nich oszczędzać. Ja chciałam za oszczędzić i niestety klapa. Pieluszki babyland kupiłam dwie i obie przeciekają, Pieluszki pupus kupiłam trzy i jedna przecieka a w jedniej brzydko zmechacił się miklopolar w sumie pieluszki bobolider są z nich wszystkich najlepsze ale też nie jestem w 100% z nich zadowolona gumki bardzo się odciskają mimo że staram się pieluszki zapinać jak najmniej ciasno. Teraz jak będę kupować to wydam troche więcej i jak znajde coś godnego uwagi to dam znać.

Gość gość
Nie polecam babyetty. Napy odpadaja. Lepiej kupic milovie, czy mommymouse-sa super.