Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafie zyc w zwiazku lepiej mi samej

Polecane posty

Gość gość

mam partnera od 2 lat i zaczynam sie meczyc.

Gość gość
bo faceci ta maja, niy chce swojego hobby i przestrzeni, ale z czasem powoli zaczynaja zagraniac zycie swojej kobiecie, a to ugotuj cos, bo ty umiesz dobrze, a to pojedzmy gdzies tam, gdzie ona ma hobby, a to zaczyna ci mowic z pretensjami, ze nie masz dla niego czasu, bo skupiasz sie na swoim hobby, a to zaczyna brudzic, a nie sprzatac po sobie, tylko sprztanie zostawia tobie itd itp, z czasem chce zagarnac cala twoja uwage i czas, ale gdy juz ty sie przestawisz na uwage dla niego, zaczyna miec pretensje ze go zawlaszczasz, ze dusi sie itd. To takie masochisci, trzeba ich caly czas kopac w d*pe wtedy wiedza ze zyja, male dzieci, ktore wymagaja uwagi, a kaprysza jak juz ja maja... Mi sie udalo znalezc faceta, co poczatakowo tak robil, ale kocha mnie tak bardzo, ze zrozumial, ze musze miec swoje zycie i czas na swoje hobby, bo jak mi tego nie da to uciekne, nawet mu nasze wlasne dziecko zostawie, taka juz jestem...

Gość Nika00000000
Faceci = problem, szkoda czasu, same nerwy, problemy, zrzędzenie, pretensje i szkoda zdrowia. Lepiej żyć samej przynajmniej ma się spokój i cisze :-)