Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawczyni zycia

kazdy facet zdradza

Polecane posty

Gość znawczyni zycia

obalam mit,ze jesli facet dostanie w sexie wszystko to nie zdradzi.oni sie dziela na 2 kategorie. 1-dostaje wszystko wiec zdradza rzadziej 2-dostaje malo wiec zdradza czesciej. ´same wyciagnijcie wnioski czy warto dawac wszystko.

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
z innymi facetami zdradza bo zapomniałąs to dodać wszak wiadomo zę kobiety są ok i nie może z nimi zdradzać bo to by się kłóciło z twoją logiką.

Gość gość
bo to psy niewierne

Gość gość
fakt

Gość jzb
to nie jest takie proste i te dwa punkty to taka troche prawda i troche nie

Gość gość
to wytlumacz ta troche prawde i nieprawde bo nie rozumiem

Gość jzb
1. to nie ma zwiazku z tym co facet dostaje od partnerki, to jest cecha indywidualna kazdego faceta 2. schemat pierwszy zadziala lub nie, w zaleznosci od tego na jakiego faceta trafi to samo schemat drugi absolutny brak jakiejkolwiek korelacji zapewnia, ze tak jest losowosc kompletna czyli polprawdy

Gość gość
kobiety sa swiete i nie zdradzaja !!! To z kad tyle dzieci nieslubnych ?? Watr was swiete zapladnia ?

Gość gość
bo mnie przezaza do czego sie kobiety zmuszaja zeby faceta zadowolic.kurva mac to nawet prostytutki maja mniejszy wachlarz uslug:O

Gość gość
Prostytutka dostaje 50 zl a zona ? cala wyplate !! to cos za to musi robic

Gość gość
prostytutka dostaje 50zl--------powiedz to swojej zonie:D

Gość gość
autorko nie uogolniaj. tylu samo facetow zdradza co i kobiet. no bo niby z kim zdradzaja?

Gość dzis  jako gosc
ostatni gosc,prawde mowisz bo to kwestia temperamentu,szacunku i dlugo by o tym pisac.nie ma uogolniac.

Gość gość
up up up

Gość dzis  jako gosc
Androgen albo bedziesz spelnial moje zachcianki w lozku albo jeszcze dzis pakuje twoje walizki:P

Gość gość
Widać jakich autorka wybiera sobie facetów gratuluje wyborów! :)

Gość gość
Bzykanie kolezanki to jest zdrada zony ?? Ale jak zone nie oszukuje bo np.zone 10 razy ,a kolezanke tylko 2 razy---ja tu nie widze zdrady mieszkam tez z zona

Gość stój_bo_strzelam
nie każdy facet zdradza, bo nie każdy ma tyle odwagi. boi się, że mógłby zbyt wiele stracić, ale jakby dostał gwarancję, że na 100% to się nie wyda to frekwencja zdardzajacych facetów wynosiłaby wspomniane wcześniej 100%. smutne, ale prawdziwe. a brednie typu nie zdradza bo kocha, szanuje, wszystko dostaje itd to sciemy! każdy chciałby rżnąć więcej niż jedną przez całe swoje życie, KAŻDY! Na szczęście kobiet nie każdy ma na tyle odwagi.

Gość 1230098766555
mezczyzni oddzielaja sex od milosci i tylko naiwne kobiety mysla,ze kocha to nie zdradzi:Pon moze kochac ale nic mu nie stoi na przeszkodzie,zeby w******c cale miasto:Pdlatego ja jako kobieta wychodze z zalozenia-podoba mi sie facet?jest okazja?to korzystam,bo moj to pewnie juz i tak sobie na boku p******l,czemu tylko ja mam byc wierna:P

Gość gość
skoro kazdy facet zdradza to i kazda kobieta zdradza. przeciez zdradzaja z wami kobietami. i bilans wychodzi na zero.

I'm gorzej sie traktuje faceta.....czyli tak, jak ONI to robia z kobietami, tym sa potulniejsi. Nigdy nie zaufam facetowi na 100% I wam kolezanki radze to samo.

Gość jzb
o wiele bardziej istotna przy okazji tej dyskusji jest swiadomosc obojga partnerow ze najbardziej nawet z pozornu hermetyczne związki są narazone na ataki syfa z otoczenia zalecam badania okresowe dla wszystkich i r****nie wylącznie z prezerwatywą przede wszystkich "stałych" partnerek

Gość gość
rozumujac jak ty mozna rownie dobrze stwierdzic ze kazda kobieta to szmata co sie poszcza

Gość jzb
gosc skoro kazdy facet zdradza to i kazda kobieta zdradza. przeciez zdradzaja z wami kobietami. i bilans wychodzi na zero. x faceci wolą rznąć te ladniejsze, atrakcyjniejsze one czesciej zdradzają

dzis jako gosc Androgen albo bedziesz spelnial moje zachcianki w lozku albo jeszcze dzis pakuje twoje walizki X Bezczelna. Mało ci orgazmów?

Gość gość
jestem żoną i zdradzam na umór od poł roku po ślubie, wiec wali mnie to czy faceci zdradzają czy nie, ich problem;)

No pewnie!!! Tylko i aż tylko!!! Jeżeli zdradza to ciekawe czy z kobietami to robi czy z facetami. To też poważne zagadnienie. Jak z kobietami to jaki % kobiet z którymi facet zdradza swoją panią jest w związku z innym facetem. A może w przypadku pan to nie zdrada? No młyn na całego!!! Co by nie mówić, pisać można tylko zmienić przykazanie boskie na: NIE POŻĄDAJ ŻONY BLIŹNIEGO SWEGO....NADAREMNIE!!!:-)

A tak poza tym, to nie ma lepszego ode mnie. Więc walizek nie spakujesz, bo wiesz, że nikt inny nie potrafi tak dobrze zerżnąć jak ja ;-)

Gość gość
wiekszych głupot nie czytałem, kobiety tez zdradzaja i zdradzały tak samo czesto jak faceci, to taki typ ludzi i tyle w temacie. znalazły sie krowy swiete :D