Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawczyni zycia

kazdy facet zdradza

Polecane posty

Do Androgen......krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje.....juz ja znam tych co sie tak przechwLaja. Jak przyjdzie co do czego, to szkoda slow.... Taki z ciebie jeboon, a calymi dniami na kafeterii siedzisz? Uheheheheheee!

Gość stój_bo_strzelam
hmm no niekoniecznie każda kobieta by zdradziła jakby dostała taką gwarancję, a to dlatego, że posiadamy uczucia wyższe , myślimy ZAWSZE o konsekwencjach nawet przy 100% gwarancji. no i najpierw patrzymy na dzieci, męża a dopiero później na siebie. syndrom męczennicy. oczywiście sporo kobiet by to zrobiło, ale tak jak w przypadku mężczyzn, nie wszystkie.

Gość jzb
Androgen tylko z szacunku dla twoich siwych wlosow trzymam ryja na klodke nie probuj odpowiadac, bo i tak to nic nie zmieni

Gość dzis jako gosc
no dobra Androgen ale lepiej,zebys o tych walizkach pamietal:P

Gość dzis jako gosc
no dobra Androgen ale lepiej,zebys o tych walizkach pamietal:P

Gość jzb
Goraca Zuzia Jednak nie wszystkie kobiety a wszyscy faceci, to dla mnie jest roznica x znam paru facetow co nie zdradzili i nie zdradzą wiec to tez nie jest prawda ale faceci na ogol czesciej oczywiscie jakie to ma znaczenie wlasciwie

Gość gość
Dla faceta seks to czysta fizjologia nie mająca nic wspólnego z uczuciami, dlatego zdradzają, dopóki kobieta jest warta tego aby jej nie zdradzać większość tego nie zrobi.

Jesli chodzi o wplyw na moje zycie , to dla mnie nie ma to zadnego znaczenia. I tak jestem zdania, ze faceci sa bardziej zdolni do zdrady......co nie oznacza, ze kobiety tez nie zdradzaja. Mimo wszystko faceci sa wiekszymi koorwiszonami mimo wszystko

Gość dzis jako gosc
przestancie mnie straszyc bo sie rozwiode:O

Idac tokiem myslenia poprzednich mej wypowiedzi......kazda kobieta musialaby zdradzac, bo 99% facetow nie jest wartych wiernosci w tych czasach......zwykle pasozyty spoleczne I tyle...szukajacy ofiary, na ktorej sie uwiesic I wysysac ostatnie kropli krwi

Gość jzb
tak faceci to wieksze korwiszony ale tak jest z natury lepiej wszystkie plusy mają swoje minusy jak facet nie zdradza to jest baba

Gość jzb
Goraca Zuzia Idac tokiem myslenia poprzednich mej wypowiedzi......kazda kobieta musialaby zdradzac, bo 99% facetow nie jest wartych wiernosci w tych czasach......zwykle pasozyty spoleczne I tyle...szukajacy ofiary, na ktorej sie uwiesic I wysysac ostatnie kropli krwi x zaczynasz kierowac sie niezdrowymi emocjami probujesz zawracac rzeke kijem i szczac pod wiatr facet kieruje sie swoją natura a ty starasz sie zmieniac nature kobiet w zyciu musi byc harmonia przede wszystkim jak facet zdradza to jest harmonia jak dziewczyna zdradza to jest koorwa tego sie nie zmieni, bo to rownowage zakloci

Do jzb.....tak to sobie tlumacz. Dlatego nazywam polskich facetow muslimami Europy......I coraz bardziej sie w tym mysleniu utwierdzam. Marza wam sie dawne czasy, ale to juz nie wroci, oj nie......hahaha?

Gość dzis jako gosc
jzb no gratuluje takiego myslenia:Owiec w ramach´´harmonii´´zaplace facetowi za dziwke:D nie moj drogi,to zwykla wymowka z ta meska natura,to uwarunkone spolecznie jest i tyle.na zasadzie-jestem facetm,wiec mi wolno.

IDE lepiej poplywac, bo szkoda czasu na muslimow Europy....zreszta jakichkolwiek muslimow I szowinistow. A wy sie tu dalej obrzucajcie blotkiem, bo widze ze was to kreci. U mnie polski facet I tak nie ma zadnyc szans....wlasnie poprzez te muslimskie poglady.....

Do dzis jako gosc.....wlasnie o tym pisze. Wydaje I'm sie ze skoro maja fiutka, to I'm wszystko wolno....a to g prawda. Kobiety tez moga. Nie jestem ani faministka (nie do konca) ani lesbijka, ale dzieki bogu urodzilam sie w czasach, gdzie kobieta moze stanowic o sobie. Wspolczuje kobietom w poprzednich stuleciach.....to Musial byc koszmar. A te gadki o szacunku dla kobiet....hahahahaha, juz widze szanowanej chlopki I inne ubezwlasnowolnione kobiety. Z Duma moge rzec ze jestem seksistka!

Gość jzb
ja rozpatruje to na zasadzie tendencji w spoleczenstwie chodzi o ksztalt rozkladow i jego srednie kazdy przypadek jest mozliwy i mniej lub bardziej naturany nie jestem talibem kocham wszystkie kobiety a te co sie r***aja duzo, najbardziej

Milego dnia.....zajrze tu jeszcze zeby poczytac bluzgi pod swoim adresem, bo na dyskusje rzadko kogo stac....zwlaszcza facetow.

Gość dzis jako gosc
jzb-czyzby jasne ze branac?:Pbo wypisz wymaluj identyczne myslenie:D

Gość nn on
Pf ale ty jestes madry :p

Zuzia, nie mów tego nikomu :-) Na szczęście nie będziesz miała okazji sprawdzić, więc nie poczujesz zawodu :-) Jzb, dobrze. Nie odpowiem. Walizki przydadzą się na wspólny wyjazd ;-)

Gość jzb
dzis jako gosc jzb-czyzby jasne ze branac?bo wypisz wymaluj identyczne myslenie x tak to ja jestes zoną androgena ? musimy sie koniecznie poznac bardzo lubie androgena i szanuje

Gość jzb
nn on Pf ale ty jestes madry jezyk x jabym nie byl taki mondry to nigdy by miedzy nami nie doszlo do czegokolwiek musze byc mondry, zeby duzo r****c

Gość dzis jako gosc
bedzie rozwod jak nic:O

Gość jzb
a ty jaki masz nick ?

Gość dzis jako gosc
ale o mnie chodzi i moj nick?

Gość jzb
ludzie mowią, ze Androgen r***a Ale i Zieloną na mailu jestes Ala albo Zielona ?

Gość jzb
tak, o ciebie chodzi

Gość dzis jako gosc
wiec jednak Androgen mnie zdradza?zabijeeeee:P od wczoraj pisze JAKO GOSC,nie ma sensu sie teraz ujawniac.ktos sie juz wczoraj domyslil ale nie podal mojego nicku:)w przeciwnym razie rozwale swoj topik...p.s.inny topik