Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawczyni zycia

kazdy facet zdradza

Polecane posty

Gość jzb
ok rozmawialismy wczesniej kiedys ze sobą ?

Gość dzis jako gosc
nie jestsm ani Ala ani Zielona

Gość jzb
ktos wczoraj powiedzial, ze jestes najwiekszym trollem, czy cos w podobnym sensie nie wiem niestety jakie dziewczyny są tutaj takie wiem tylko kim nie jestes na pewno ale to nie pomaga za duzo taka wiedza

Gość nn on
Haha :D Odejdz moja ty lachudro z porzadnym czlowiekiem rozmawiam :p

Gość jzb
nn ciekawosc mną kieruje, jestem ciekawy swiata dlatego taki mondry strofe o r****niu odpuszcze sobie tym razem

Gość jzb
androgen jezeli sie domyslasz, tzn ze ją r***asz a jezeli r***asz, tzn ze to Ala albo Zielona A jezeli ona nie jest ani jedna, ani druga tzn ze nie wiesz kto to ja jej wierze, takie sliczne kobiety nie potrafią klamac

Gość dzis jako gosc
tak rozmawialismy ale nie pamietam teraz o czym konktenie. z tym rozwalaniem topikow to prawda ale nigdy nie robie tego ze swojego nicku.

Gość jzb
zazwyczaj rozpoznaje styl pisania osob z ktorymi juz gadalem wczoraj tez mialem wrazenie ze cie znam skąds ale pewnie nie jestem w stanie sobie przypomniec mozesz byc na "Ż" jeszcze, albo na "B", albo na "S" chociaz na "S" to malo prawdopodobne

Gość gość
jaki nick masz na mysli?

Gość mark 40
jakoś tak sie składa że facet jak zdradza kobietę to z inną kobietą. Więc jak to jest facet zdradza a kobieta to co .

Gość nn on
Chcialbys mondry cfaniaku ... :)

Gość dzis jako gosc
hmm na Z nie,B tez nie,S tez odpada.Tak poza tym to zadna Ala,Zuzia czy Malwinka,ja mam inny styl.

Gość jzb
nn mialas byc zajeta dzisiaj waznymi sprawami a ty przesiadujesz na kafe moze w takim razie possiemy sobie cycki i wogole gdzies na lonie natury w cieniu nad wodą ?

Gość gość
ale brednie piszecie tyle samo kobiet co i facetów zdradza sam jestem przykładem zdrady a raczej sexu na boku zona nie daje to kochanka da a szukamy kobiet w zawiazkach bo bezpiecznie i gwarancia ze nie powie bo co ma powiedzie c tez sie boi ze sie wyda

Gość jzb
dzis jako gosc to pewnie jestes z tego kąta do ktorego nigdy nie zaglądam tam pewnie tez są fajne dziewczyny ale juz sie pogodzilem z tym ze nie uda mi sie w******c wszystkich fajnych dziewczyn wiec nie zaglądam tam trzebaby jakis sposob znalezc ze by wszystkie dziewczyny zebrac w jednym miejscu w jednym czasie takie niebo na kafe załozyc

Gość nn on
mam dziwne wrazenie ze roscisz sobie prawa do mojej c*pki jzb :p

Gość Helga die alte Witwe
nn zamilcz ladcznico!!

Gość jzb
nn nie pomyslalem nigdy w ten sposob o zadnej c*pce jestem zagorzalym oredownikien swietego prawa wlasnosci i wielkim sympatykiem feminizmu ale staram sie rownoczesnie, zeby ludzką twarz to mialo troche pomyslalem, ty ja szum wody lasu i twoje cycki zresztą, nie c*pka

Gość nn on
Haha :) mnie mozna tylko w jeden sposob uciszyc ;)

Gość nn on
Wlasnosc podlega ochronie, mozna ja ograniczyc ale w sposob nie naruszajacy jej istoty jzb. Ide sie przyodziac, chlop na ciagniku zaczal jezdzic na polu obok :) 🖐️

Gość dzis jako gosc
Androgen ty lajzo do domu!!!ale JUZ!!!!!

Gość nn on
Haha androgenie ale ty masz sprzet :classic_cool: zono, zazdroszczem :)

Gość gość
nn on ciebie można uciszyć chyba tylko wtykając fiutka do buzi hi hi :)))

Gość dzis jako gosc
nn on nie napalaj sie tak na mojego meza bo oswiadczam ci,ze jak sie tylko dowiem o waszym romansie to wynajme adwokata,najwieksza harpie w calym miescie i tak go urzeadze,ze nawet skarpetki na min nie zostana:Pnawet na kawe z kochanka nie bedzie go stac. Androgen do domuuuuuu bo wpadne w szal:P

Gość jzb
tak pod warunkiem ze 5 minut na bezdechu ją sie uda przytrzymac pyskata bardzo jest, to prawda

Gość nn on
:D Pojechal juz. Mozesz wstawiac ziemniaki ;)

Gość gość
trzeba ją podławić hujem troszkę - wetknąć do samych jaj i przestanie gdakać :)))

Gość dzis jako gosc
jzb zabierz mi stad nn on bo mi malzenstwo chce rozwalic:Ocholera jakbys sie nia lepiej zajal to by sie tak nie lajdaczyla:P

Gość jzb
uwazam ze kazdą porazkę w sukces mozna przekuc przeciez to jest piekne ze tak sie soba potrafią zająć mamy wtedy wiecej czasu dla siebie ja bym nie panikowal za bardzo, jak androgen ma kogos przerznąć, to lepiej znajomą za nn recze, jest zadbana, czysta poza tym jest piekna i rznie sie bosko