Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Pytają się was czy kogoś poznaiście

Polecane posty

Co do znajomych to czasem zmyślam ze mam dziewczynę i jest ok :) Albo miałem dziewczynę ale się rozstaliśmy i mam też spokój :)

"Albo miałem dziewczynę ale się rozstaliśmy i mam też spokój" . A to jest moja najlepsza wymówka :)

Tak Wiem że jestem młody ale ten stan pozostanie jeszcze długo w którym jestem czyli prawiczek . Dzisiaj jak nie masz dziewczyny już w wieku 18 lat to dla niektórych jest już to dziwne Dlatego tak mówię . Już niedługo 19

eee ty to jeszcze masz szanse jesteś młody a j podchodzę pod 30-stke to już inna sprawa

No mam szanse Ale moje życie jest bardzo skomplikowane :( dużo by tu pisać Ta sytuacje :(

Gość gość
pytają mnie i również czasem słyszę pytania czy aby może jestem lesbijką ? spoko ;)

Gość gość
19 lat i bez dziewczyny to on jest już skończony. dziewczyny oczekują już doświadczonych chłopaków więc już po ptakach!

Pamiętam jedną sytuacje w trzeciej gimnazjum teraz jak o niej pomyślę to mi się śmiać chce :-D Nauczyciel od historii myślał że chce go przelecieć :-D . Ale z niego był zbok :-D chodził po korytarzu w gim i do siebie śpiewał coś o seksie :-D Raz na lekcji mówił o zoofili :-D

Gość gość
Może był bi i do tego zoo :) Zoofil nauczyciel :classic_cool: Tego jeszcze nie było na kafe :-D

Gość gość
Ty to masz dobrze jak nie kobiety to faceci :-D

Gość gość
No to luz :)macie prawiczki :)

Gość gość
"19 lat i bez dziewczyny to on jest już skończony. dziewczyny oczekują już doświadczonych chłopaków więc już po ptakach" gówno prawda!!

Gość gość
ja mam 30 lat, bez żadnego związku, seksu, pocałunku, ja to dopiero jestem skończony

Gość gość
a ja mam 28 lat jeden seks układ a dodatkowo umawiam się z paniami z Internetu, żyć nie umierać, znajomych tylko zazdrość zżera że ja co chwile sypiam z inną hahahahaha :D a najlepsze że kiedyś byłem nieśmiały teraz wale kobietom prosto z mostu :) rżnę jak drwal aż wióry lecą :D byłem prawiczkiem do 26 roku życia :).