Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy czy odeszły mi wody

Polecane posty

Gość gość

jakieś 20 minut temu byłam w wc, wymiotowałam klęcząc i nagle poczułam jak coś chlusnęło niestety nie zdążyłam określić z 'czego' dana ciecz wyciekła, była to ilość mniej więcej tyle co szklanka, bezwonne i przeźroczyste. Żadnych skurczy ani innych objawów nie mam.

Gość gość
nie jestem pewna ale podobno jak odejdą wody to jest tego więcej. ja przed porodem też miałam podobnie jak Ty tylko może troszkę mniej i to nie były wody. Ale to oznaka że już blisko rozwiązanie może nawet jeszcze dziś:) powodzenia!

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź! :) Mam nadzieję, że to jeszcze nie to bo do przewidzianego terminu 4 tygodnie :)

Gość gość
jedz do szpitala, niech Cie zbadaja.Tym bardziej,ze jestes 4 tyg przed terminem. Mnie jak odeszly wody nie bylo ich zbyt wiele, ale saczyly sie caly czas, takze zaloz podklad i dzialaj.

Gość gość
też jestem 4 tyg przed terminem i szczerze - pojechałabym do szpitala to sprawdzić, albo przynajmniej skontaktowałabym się ze swoim lekarzem prowadzącym!

Gość gość
Nie martw się. To mogły być wody musisz pójść do lekarza bo jeśli stwierdzą, że wód jest za mało prawdopodobnie dostaniesz kroplówkę. Spokojnie