Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jonatan999

Jak odświeżyć swoje małżeństwo

Polecane posty

Gość jonatan999

Witam Mamy za sobą 10 lat małżeństwa ogólnie jesteśmy zgodną i szczęśliwą parą, ale ostatnio coraz częściej zaczynamy się kłócić o drobne rzeczy... dosłownie głupoty i bardzo negatywnie to wpływa na nasze relacje. Wydaje mi się że mimo starań wkradła się w nasz związek rutyna z którą trzeba zacząć walczyć póki nie jest za późno. Bardzo proszę o pomoc i sugestie w jaki sposób nadać naszemu małżeństwu nowy blask? Jak sprawić żeby żona uśmiechała się promiennie jak dawniej? czym ją zaskoczyć? co Wam sprawiło by radość po 10 latach małżeństwa. Interesuje mnie głównie kobiecy punkt widzenia ale jeśli ktoś ma podobne doświadczenia to oczywiście każda rada może okazać się pomocna.

Gość gość
Ooo I właśnie takie mężatki są najłatwiejsze, zaniedbane, które ogarnęła rutyna codziennej szarości... Ja bezpardonowo wykorzystuje te chwile słabości mężatek :) poczytaj mój temat na głównej co przed chwilą dodałem, on jest o tobie... 'uwielbiam wyrywac bajerowac mezatki i rozbijac malzenstwa'

Gość herrPietiaGorasxy
kliknąć prawym przyciskiem myszy na "odśwież"

Gość gość
wbrew pozorom niewiele trzeba - kup jej od czasu do czasu kwiaty - zabierz na długi spacer, trzymajcie się za ręce - mów jej często, że ją kochasz, że jest piękna, okazuj czułość na co dzień - napisz jej w ciągu dnia miłego smsa - zaproś gdzieś na kolację czy na deser

Sam fakt że mam chęć zadbania o swój związek a nie szukania dziury w całym świadczy o tym że z moją żoną nie poszło by Ci tak łatwo :) moja żona może jest nieco znużona codziennością, ale na pewno nie jest zaniedbywana więc nie sądzę żebyś miał jej coś więcej do zaoferowania :) ale dzięki za ostrzeżenie ;)

U mnie sytuacja jest nieco bardziej skomplikowana ponieważ: - kup jej od czasu do czasu kwiaty często kupuje jej kwiaty (także bez okazji) - zabierz na długi spacer, trzymajcie się za ręce zabieram ją na spacery i trzymamy się za ręce - mów jej często, że ją kochasz, że jest piękna, okazuj czułość na co dzień okazuje jej miłość i często mówię że pięknie wygląda w tym ubraniu (i bez także) - napisz jej w ciągu dnia miłego smsa smsy dostaje miłe ale może mógłbym to robić częściej :) - zaproś gdzieś na kolację czy na deser na kolację zabieram ją czas od czasu, kilka razy do roku romantyczny weekend na wyjeździe w hotelu, często kolację przygotowuję w domu Więc wydaje mi się że do tych punktów powyżej już się przyzwyczaiła i szukam czegoś naprawdę specjalnego.