Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespalam sie ze znajomym ktorego widzialam z 5 raz i po wszystkim po prostu

Polecane posty

Gość gość
Nie lecze, mam duzo jeszcze innych rzeczy z ktorych powinno sie leczyc wiec bezsens

Gość gość
I jeszcze go spotkan dzisiaj... Nie spalan, nie zasne pewnie , wygladam jak gowno, czuje sie jak gowno a on pewnie bedzie z siebie zadowolony... Bo nawet dobrze mi bylo w trakcie, nie doszlam ale dlatego ze prawie nie bylam podnieckna, skupiona, ale w czasue tak dlugiego stosunku niemozliwe nic nie poczuc przyjemnego pewnie

Gość gość
eee tam, bez sensu prowo

Gość gość
nie popelniaj wiecej tego bledu!! a bedzie dobrze

Gość gość
No wlasbie wy kazda sytuacje zyciowa bierzecie za prowo a zdarzaja sie takie porazki wielu ludziom i jak nie mam gdzie napisac to tu pisze... Nie kazdy sma yulko problemy typu mam pryszcze na czole. Majbardziej zalosne jest dla mbie ten miks seksu, jakiejs glupoej gadki, moja prosba Eby zostal i jego pojscie po prostu. Ja zawsze ranilam facetow, albo staralam sie to robic

Gość gość
Szit hepens

Gość gość
typowa polka za granica :D

Gość aneczka1989
powiem ci ze cię rozumiem, mam dokładnie tak samo, czasem przespię kimś bo czuję się samotna, a seks daje poczucie złudnej bliskości z kimś...j**aj tych wszystkich hipokrytycznych kretynów którzy cię hejtują, nie mają pojęcia z czego to wynika i najłatwiej im powiedzieć że dziewczyna się szmaci, gardzę takimi moralizatorami ignorantami którzy wiedzą oczywiście najlepiej co jest dobre a co złe...jeśli źle ci z tym co robisz, to powinnaś poszukać pomocy..ja wybieram się na terapię DDA, bo takie zachowanie moze wynikać właśnie z powodu wychowywania się w rodzinie alkoholików...nie wiem jak jest u ciebie, ale jeśli źle ci z tym co robisz to poszukaj pomocy u psychologa, bo da się nad tym zapanować , ale nie samemu..pozdrawiam...