Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernestynka14

Mam 14 lat i nadal jestem dziewicą czy to znaczy

Polecane posty

Gość ernestynka14

że mój ojciec jest gejem?

Gość gość
znaczy że jesteś normalnym jeszcze długo dzieckiem :) i takim pozostań masz czas na k****enie się jeszcze parę lat chyba wytrzymasz

Gość prawictwo pospolite125
ze mną i tak nie wygrasz .. JA mam 29 lat i jestem prawikiem

Gość gość
Boszszszsz... ale ta młodzież ma nasrane. właśnie przygotowuję się do urodzenia pierwszego dziecka i naprawdę boję się że wędzie chodzić do szkoły z takimi rówieśnikami. czy są na tym świecie jeszcze normalne dzieci z normalnymi rodzicami.

Gość gośćonaona
właśnie nie wiem co bedzie za 20 lat na tym świecie chyba gówniarze będą zakładać rodziny, mam 24 lata i 2lata temu straciłam dziewictwo z moim obecnym narzeczonym i nie żałuję że wcześniej tego nie robiłam i cieszę sie że tylko z nim to przeżywam, w okolicy śluby dlaczego dlatego bo ciąża a dziewczyna z brzuchem i ślub na biegu... teraz dziewczyny 12lat sie malują że wyglądają na 18lat i gdzie rodzice i mówią że g***ty potem albo ciąża i dziewczyna zostaje z tym sama, ludzie opamiętajcie się patrzcie co robią waszw dzieci, nie dobrze jak za duzo wszystkiego w d... sie daje dzieciom

Gość gość
no w końcu ktoś normalny. ja mam 28 a dziewictwo straciłam w wieku 23 również ze swoim obecnym mężem i to jest cudowne uczucie kiedy on mnie tak szanuje i mówi jaka jestem wspaniała i wartościowa i że takich kobiet jak ja (teraz już widzę że jest nas dwie) już nigdzie nie można spotkać i że jest mega szczęśliwy że na mnie trafił. pozdrawiam cię gorąco.

Gość ernestynka14
ale wszystkie koleżanki już się chwalą i np. przed wfem w szatni wymieniają doświadczenia, a ja nie mogę zabrać głosu, czuje się taka "zielona", same się śmieją, że jestem dziecko i nie będą ze mną gadać, jak się szybko pozbyć dziewictwa? bo chłopaka stałego nie mam i myślałam, że z kolegą, ale potem on zacznie opowiadać kumplom o tym.

Gość gość
k***aaaaaaaaaaaaaaa! pierwszy seks to powinno być długo wyczekiwane uniesienie którego się nie zapomina do końca życia a nie jakaś zabawa w wyścigi.

Gość gośćonaona
nie muszą wiedzieć że tego nie robilas, to jest prywatna sprawa każdej dziewczyny, skoro sie tak chwalą to Ty nie rozmawiaj z nimi bo widzę że pusto w głowach mają, taką jak Ty można szanować i wiec że jak mówiłam swojemu chłopakowi że tego nie robiłam to sie wstydziłam a on tak zareagował że chciał żeby to dla mnie było wyjątkowe, był dumny z tego że sie szanuję i że tego nie robiłam wcześniej, bałam sie ze nie bede doswiadczona może i wstydziłam mu sie powiedzieć, ale to jak facet reaguje to bezcenne że jest dumny mając taką dziewczynę, jak u mnie w szkole dziewczyny sie chwaliły z iloma to robiły to jak pytały mnie to mówiłam "to moja sprawa" nie przejmuj sie tymi pustymi lalami, niektore pewnie kłamią żeby im nie docinały inne, wierz mi że im później to zrobisz tym lepiej dla Ciebie, szanuj siebie, bo jeśli zaczniesz teraz sie kochać z kimś bo kolezanki to robia to wierz mi nie bedziesz szanowana

Gość gość
widze ze masz w klasie same dziwki

Gość gośćonaona
mogłam to zrobic z wczesniejszym chlopakiem ale ciesze sie ze tego nie zrobilam... on nalegal ale ja jeszcze nie chciałam

Gość gość
powiedz to sobie w końcu szczerze przegrałaś życie

Ja też gdy miałam 14 lat to wszystkie koleżanki się chwalily w szatni takimi rzeczami. Ja normalnie mówiłam ze jestem dziewicą i się tego nie wstydziłam