Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testy z allegro

pomozcie mi w interpretacji wyniku testow ciazowych

Polecane posty

Gość testy z allegro

hej. w dziesiątym dniu po rzekomej owulacji zorbilam test z pierwszego porannego moczu, o czulosci 10 wyszlo cos takiego. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe52bf027f67e683.html ten test co jest poniżej jest z 11 dni po rzekomej owulacji co o tym myślicie ? widać cos czy nie ? bo m isie wydaje ze w tym u góry widać cien cienia. ale wczoraj zrobiłam test innej firmy był to 15 dzień po owu i wyszeld negatywny. @ jak nie było tak nie ma.

Gość gość
nic nie widzę tam.

Gość gość
na tym u góry widzę

Gość gość
a ja widze:) zrob test na bete.

Gość testy z allegro
myślisz ze to może być ciaza ? bardzo bym się cieszyla z teog powodu ! będę planuje zrobić ale dopiero w przyszłym tygodniu bo pracuje codziennie od 6 do końca tygodnia a do 9 pobierają krew.

Gość gość
nie ma ciazy i tyle

Gość testy z allegro
naprawdę widzicie ? a może to jest wglebienie w tym pasku bo w tym miejscu powinna pojawić się druga kreska

Gość gość
co wy p******iccccieeeee dziewczynie 10 dnia po owu niby cos tam by bylo widac czyli ze to hcg bylo w moczu po 5dniach na kolejnym tescie powinno hcg wzrosnac i kreska powinna byc wyrazna a nie zniknac! autorko bez urazy ale po 5dniach hcg by wzroslo i by byla krecha!

Gość testy z allegro
no wlasnie dla nie ma ani @ ani testu jutro zrobie następny i zaczne brac luteinę na wywolanie a jak nie dostane to na bete pojde w przyszłym tygodniu .

Gość gość
fakt widze na teście, ale on byl robiony kilka dni temu więc wiarygodny nie jest . raczej ciąży nie ma albo była biochemiczna

Gość gość
dokladnie przeciez po 5 dniach i im ciaza jest "starsza" wzrasta HCG a tu nic zero wiesz autorko kojarze juz takie topiki na kafe .. laska mocno chce byc w ciazy i co miesiac zaklada posta, wkleja foty na ktorych nic nie widac wkreca sobie ze jednak widac blada kreche i dopytuje czy inni tez ja widza ja rozumiem ze chcesz byc w ciazy ale wyluzuj bo sie zle nakrecasz

Gość gość
mozesz sprobowac zrobic jeszcze jeden ale opozniajaca sie miesiaczka moze oznaczac wiele rzecz np obecna pogoda....

Gość gość
na tym pierwszym cos widac dziwne ze reszta wychodzi negatywna a okresu nie ma