Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikapgl

pomoc w doborze pudru

Polecane posty

Gość monikapgl

Potrzebuje dobry, nie drogi puder prasowany ktory raczej naturalnie wyglada na twarzy, nie podrażnia, nie zatyka porów, ladnie matuje i nie tworzy pomarańczowej maski. Doradzcie mi cos napewno macie jakieś sprawdzone. Wazne jest tez wygodne uzycie, tzn zeby dobrze sie nakladal, mial najlepiej lusterko i gąbke. Cena do 25 zl. Prosze o porady

Gość gość
cała gama pharmaceris:) uzywam od zawsze - jest idealny:P

Gość gość
ja uzywam pudru z miss sporty, byl bardzo tani bo nie cale 10zł i jest dobry, wyglada naturalnie, minus jest taki ze nie ma lusterka ani gąbeczki, jednak ja do pudrow gąbeczki nie polecam,najlepiej kupic sobie pedzelek taki za 4 zł z rossmana nie duzy "torebkowy"

Gość monikapgl
Jakos trudno mi uwierzyc ze puder za mniej niz 10zl moze byc dobry ale w sumie nie cena swiadczy o jakosci

Gość monikapgl
Ponawiam pytanie

Gość monikapgl
Up

Gość gość
Ten taki typowo rossmanowski, wbrew pozorom jak dla mnie jest bardzo ok

Gość gość
Powiem tak wiele lat szukałam swojego pudru i trafiłam to Joko mozaika sa 2 wersje ja mam ta ciemniejsza . Po pierwsze nie zatyka porów trzyma sie cały dzień i dopasowuje sie do karnacji mój ideał nie zamienie go na inny :)

Gość gość
polecam z całego serca puder bambusowy z Biochemii Urody. Jest on transparentny, wystarczy dosłownie odrobinka, żeby ładnie zmatowił, zbyt duza ilośc bieli :) Kosztuje 15 zł ale jest naprawdę wydajny, na kilka lat nawet :) Mam mieszana cerę, rozszerzone pory, świecace czoło i nos to mój problem od lat. Ten puder daje sobie rade z tym wszystkim :)

Gość gość
To ze mi Ci doradzimy nie znaczy ze bedzie ci pasowac musisz sobie popróbować by znależć dla siebie puder :)

Gość monikapgl
Tak ja rozumiem ale chciałam poznać wasze opinię wtedy kupie coś sprawdzanego i sprobuje czy mi odpowiada

Gość gość
Puder sypki z max factor , najlepiej transparentny, wtedy mozesz go nakładać na kazdy kolor podkładu.