Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informacje

Grzegorz Miecugow pobity na Woodstocku 2013

Polecane posty

Gość gość
pobity???? ledwo go dotknął :o ta czerwona szmata Miecugow, powinien oberwać slusznej wielkości pałą bejsbolową!! i to kilka razy!!!!:classic_cool:

Gość kundelkee
przykra sprawa chyba sprawca tego ohydnego czynu dostanie dożywacie jak p. Brunon za wysadzenie sejmu :classic_cool:

Gość pseudokib
Napadl go tak bez uprzedzenia nieładnie

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
tylko debil nie zauważy ,że to była ustawka :O tvn zależy ,żeby pokazać prawicowców z najgorszej strony ....

Gość gość
Oskar nie jest żadnym prawicowcem :D🖐️

Gość gość
jakos nie obawial sie tego ataku

Gość gość
Nie powinno się to zdarzyć, była tam ochrona, ja jednak chce poruszyć temat polityków na imprezie, przecież Woodstock to z natury impreza która nie ma z politykami nic wspólnego, obecnie zkomercjalizowana imprezka

Gość gość
Ktos mial na celu zrobienie politycznego show. Coraz mniej mi sie takie imprezy podobaja. Po co takie rzeczy upolityczniac?

Gość gość
"Oskar nie jest żadnym prawicowcem smiech.giflapka.gif" oczywscie ze nie bo jest aktorem wynajętym przez tvn. Tylko ono chce by tak myślano ze nim jest :P

Gość Tutaj można zobaczyć początki
kariery Oskara Wądołowskiego http://politykier.pl/kat,1025795,wid,15875675,wiadomosc.html?ticaid=511154

Gość Tutaj można zobaczyć początki
nie weszło dobrze ale można skopiować adres i wkleić na górze.

Gość gość
jak se zasluzyl to dostal

Gość gość
Andrus jakby mu żonę bili to by też krzyczał "łojojoj". Dlatego bodaj chyba żonaty nie jest.

Gość GŁ MAŁPA
POBITO PEWNIE WIELU A MÓWI SIĘ TYLKO O NIM?

Gość Informacja
ani po mordzie dobrze nie dostal pfiiiii

Gość gość
pobity haha :D można powiedzieć, że co najwyżej doznał subtelnych pieszczot ze strony publiczności :classic_cool:

Gość gość
Ten czerwony pająk i TVNowski sprzedawczyk złożył doniesienie i koleś będzie ścigany z urzędu za to, że go kilka razy pomacał po ryju. Zwykły obywatel jak zostanie napadnięty we własnym domu i będzie się bronił, to go jeszcze wsadzą do pudła, bo uszkodził bandziora. A za takie chlastanie się po gębach to kazaliby mu składać pozew z powództwa cywilnego. Oto POlska pod rządami szubrawców i złodziei, gdzie obywatel jest r****ny w d..ę

Gość gość
Z tymi co krzyczeli ''przepraszamy'' to też należałoby zrobić porządek. Lemingi mają wyprane mózgi tym medialnym syfem i gotowi jeszcze stawać w obronie czerwonych pająków. Wstyd mi za tych ludzi.

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
2 mineła znowu zaczyna się nalot p*****w spod znaku rydzyka,kaczora, kononowicza i zawiszy. modlic sie o lepsze jutro bo jak lemingi piszecie wszedzie to samo.

Gość gość
Daleko mi do Rydzyka czy innych Kononowiczów, więc z łaski swojej przestań p*******ć bzdury i zaklinać rzeczywistość, bo przez takich jak ty POlska rządzą złodzieje w białych rękawiczkach. Idź się lepiej pokłonić przed obrazkiem swojego guru słońce Peru i pomódl żeby ci starczyło do pierwszego

modlitwe zostawiam takim jak ty ja czlowiek malej wiary jestem :D bronisz debila spod znaku młodzieży wszechposlkiej to wiadomo jakie masz poglady i ten drugi temat o brudstocku swiadczy jasno ze jestes wielbicielem jasnie panujacego ojca tadeusza.chyba tylko torunskiemu kosciolowi owsiak przeszkadza bo w jedna niedziele w roku nie dotuja czarnuchow tylko chorych.

Gość gość
A ty bronisz ruskiego pachołka, który dostał z liścia i z płaczem poleciał do mendowni. Jak pobiją zwykłego człowieka, to sprawa jest dziwnym trafem umarzana i nie ma świadków. Widać lubisz być r****ny/a w odbyt przez władzę i jeszcze się z tego cieszysz. Żal mi cię, bo ja wyjechałem z tego żalosnego kraju, gdzie nawet prezydent to zwykły ruski agent (jako jedyny głosował przeciwko rozwiązaniu WSI) i oszust, który przywłaszczył sobie cudze nazwisko. Ale skąd ty możesz o tym wiedzieć skoro oglądasz i czytasz tylko to co przekazują jedynie słuszne media. Dobrze ci radzę, nazbieraj zawczasu szczawiu i mirabelek, bo idą ciężkie czasy dla takich jak ty.

ja nikogo nie bronie nie trawie tylko prawicowych oszolomow spod znaku rydzyka ktorzy pisza co im kaza :D poza tym gosc tylko gada w swoim szkle kontaktowym nikogo nie bije ten prawicowy oszolom mogl sobie do niego gadac ile chce. ejsli nei widzisz roznicy przed laniem kogos a jego pogladami to twoj problem. chcial zaistniec aby popierali go tacy jak ty bo kto na debila ktory zdania nie potrafi zlozyc co widac w filmiku do ktorego podano link a teraz to bedzie "ten ktory spoliczkowal miecugowa" :D wyjechales zaloz pelerynke z krzyzem bierz dzide i nawracaj neiweirnych :D

Gość gość
A niby skąd ta pewność że każdy kto protestuje przeciwko służalczym i stronniczym mediom to wyznawca Rydzyka i wyborca PiS-u. Przejrzyj fora, rozejrzyj się dookoła. Nawet dotąd zagorzałe sługusy PO zaczynają otwierać oczy i mają już dość tych ''rządów''. Zwykli ludzie są już zmęczeni i czują się oszukani.

normalny czlowiek protestuje w wyborach a nie wylazi z pochodniami na ulice czy nie bije jakiegos starszego pana bo mu sie jego poglady nie podobaja.to nawet nei polityk ma prawo do wlasnych opinii. gdyby brunon wysadzil sejm to bym sie z tego smial :D tak jak ze spadajacego samolotu i oszolomow widzacych w tym spisek ale lac czlowieka bo prowadzi program satryczny to w mojej glowie sie nie miesci. tym bardziej ze zazwyczj zolc wylewaja ludzie popierajacy debili ktorych jedynym pomyslem na cokowliek jest zemsta,walka z ukladem i penwie nowa policja polityczna :O

i jeszcze jedno zauwaz ze wildsteina czy ziemkiewicza nikt nie chce lac bejsbolem a sympatycy drugiej strony pokazuja swoj debilizm swoimi wpisami wlasnie. dlatego tez po wygralo wybory bo odsetek normalnych ktorzy nie popieraja jednych i drugich zawsze na nia zaglosuje przez takich wariatow jak ty czy ten oskar. gdyby w pisie nie bylo kaczora i innych fanatykow to wygralby 4 ostatnie wybory w cuglach.

Gość gość
Program satyryczny ? Ty tak na poważnie, bo większych bzdur to już dawno nie czytałem. Kiedyś oglądałem to całe Szkło ale jak zobaczyłem tę pychę, złośliwość, podsycanie nienawiści, wredne uśmieszki redaktorów, omijanie ważnych ale niewygodnych dla jedynie słusznej frakcji politycznej tematów i nieustanne jątrzenie, to dałem sobie spokój. Ten program nie ma absolutnie nic wspólnego z satyrą. Chyba, że dla ciebie satyra i polityka=to samo Ty nadal wierzysz, że wybory mogą coś zmienić, zwłaszcza że od lat kandydują ci sami. Śmiech na sali a takie akcje jak ta z Miecugowem to tylko wyraz dezaprobaty dla złodziei, którzy przyspawali się do stołków i nawet jeśli przegrają wybory z hukiem, to i tak włos im z głowy nie spadnie, bo mają już załatwione ciepłe posady i po jakimś czasie znowu się wślizgną, już pod innym szyldem politycznym. Dopóki żyje ta banda, która obalała rząd Olszewskiego, dopóty w Polsce nie będzie dobrze

Gość gość
Pan Grzegorz podjął stosowne kroki prawne w tej sprawie bo jak twierdzi-nie godzi się na takie zachowanie zamiast dyskusji. Pięknie. Ale jakby ktoś na Krakowskim Przedmieściu chciał zrobić powtórkę z rozrywki i znieważyć, opluć lub kopnąć kogoś pod krzyżem to w Szkiełku zaraz byśmy mieli komentarz że tak być nie powinno no ale na pewne sprawy trzeba patrzeć z różnych punktów widzenia i trzeba starać się zrozumieć dwie strony. Ot tak...właśnie.