_wrozka_zebuszka_ 0 Napisano Sierpień 7, 2013 Kto motywuje się razem ze mną? Ja cwicze akurat z Ewa Chodakowska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 11 Napisano Sierpień 7, 2013 ja ćwiczyłam codziennie przez pierwsze9 dni i przewaznie 2 razy dziennie. odradzam:) w końcu opadniesz z sił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_wrozka_zebuszka_ 0 Napisano Sierpień 7, 2013 Do tego oczywiscie w miarę zdrowe odżywianie, nie jestem na jakiejs specjalnej diecie ale staram sie unikać ciężkiego tlustego jedzenia, fast foodow i slodyczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_wrozka_zebuszka_ 0 Napisano Sierpień 7, 2013 Ja cwicze juz trzeci tydzień :) do tej pory 4 razy w tygodniu, od dzis chcialabym np 4x turbo + 3 razy skalpel:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gardner Napisano Sierpień 7, 2013 Nie ilość, a jakość:P Pamiętaj, że w dziedzinie odchudzania nie zawsze więcej znaczy lepiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_wrozka_zebuszka_ 0 Napisano Sierpień 7, 2013 A teraz jak ćwiczysz? I jak po tych 9 dniach oprócz zmęczenia, jakieś efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_wrozka_zebuszka_ 0 Napisano Sierpień 7, 2013 Gardner-ja nawet nie tyle chce schudnąć, co mieć lepsza formę i samopoczucie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 11 Napisano Sierpień 7, 2013 dziś mam 30 dzień:) juz nie ćwiczę tak często bo to głupie było:) teraz ćwiczę 4- 5 dni w tyg z czego w jeden z tych dni ćwiczę rano i wiecz. Taki trening jest dla mnie optymalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach