Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sepo4

kolega z pracy

Polecane posty

Gość sepo4

W sobote kolega z pracy zaproponowal mi wspolny urlop mam jeszcze trzy dni czasu na odpowiedz.Byloby to super ,ale mam problem jestem mezatka juz dwa lata maz juz 4-ry lata pracuje w skandynawi ,dwa tygodnie jak znow pojechal do pracy,przyjedzie dopiero na swieta i sylwestra spedzimy razem.Caly czas tylko mysle i nie wiem co zrobic,boje sie zeby kolega na mnie sie nie obrazil,a drugie to nie jestem wolna,Co mno zrobic--pomocy

Gość Polanka bedzie niebawem
jak o spacerach piszesz na erotycznym to lepiej nie idz :classic_cool:

Gość gość
Urlop we dwoje z kolegą to brzmi jak zachęta do zdrady

Gość gość
przystojny ten kolega? i czy on jest wolny czy też w związku? Bo różnie może być. Albo faktycznie traktuje cię tylko jak koleżankę albo liczy na coś więcej np na seks

Gość sepo4
Ten kolega jest tez w zwiazku a jego zona studiuje w USA,jest bardzo przystojny jak czasem sie spotkamy to nie wiemy kiedy sie rozstac

Gość gość
nie idz.. boz enie cierpie takich bab co facet wyjedzie zarobic a te sie puszczają na lewo i prawo

Gość sepo4
Kolezanka mi mowila zebym z nim jechala

Gość gość
twoja koleżanka to suka , związek ci się rozpadnie a on się będzie śmiała a takiej rzeczy nie dasię ukryć ....:(((

Gość gość
mówię to z pozycji faceta - jeśli do mnie by doszło że wyjechałaś na urlop z jakimś facetem to rozwód murowany z orzeczeniem twojej winy >

Gość gość
chyba cie dobrze świerzbi d**a - w takim razie huj z ciebie nie żona i jesteś niewiele warta :(((

Gość sepo4
Ale nikt nie wie ze on mi proponuje wspolny urlop bo my nie pracujemy dokladnie w tej samej firmie, i ja go znam dluzej jak swojego juz nie raz kawe razem pilismy

Gość gość
Ale nawet się nie zastanawiaj jedź i baw się dobrze a swoim mężem się nie przejmój i tak już go olałaś więc na co te skrupuły jak i tak nic z tego nie będzie

Gość gość
Ale ssuuukiiiiii - psiamać ((((

Gość sepo4
Zdradze jeszcze jedno:: moj M. jak ostatnio byl to przyjechal z zona szefa tej firmy co sam tam pracuje tak mi powiedzial ze ona bardzo chciala zwiedzic Polske to jezdzilam z nimi,ale gdy bylam w pracy to byli sami ona 2-a lata starsza od mojego M

Gość gość
sepo4 niewiem co ale ty coś tu na tym forum kombinujesz i chyba jesteś podszywka :((((

Gość sepo4
Ja nie mam interesu sie pod kogos podszywac tylko szukam jakiegos rozwiazania i lepszego pomyslu od mojego

Gość aron
Żonaty facet proponuje wspólny urlop mężatce.Przecież nie trzeba filozofa,żeby stwierdzić,że nie o picie kawy tu chodzi.Nie wiem na co liczysz,ale takie decyzje podejmuje się samodzielnie.Takie sprawy nie wymagają rozgłosu,Opinię na ten temat już znasz,a jeszcze nic nie zrobiłaś.

Gość gość
Aron - święte słowa - ale śmierdzi tu códzołóstwem na odległość ...

Gość gość
A kiedy mezszczyzna nie cudzolozy---- jak czyjas zone w swoje loze wlozy--to nie cudzolozy

Gość gość
jestem wiernym mężem od ładnych paru lat - nigdy nie zdradziłem żony tak ażeby się to wydało , zawsze potrafiłem robić to bardzo dyskretnie :))) wychodzę zzałożenia że co oczy nie widzą to sercu nie żal :)))

Gość gość
U ciebie pod sufitem cos nie gra facet chce cie na urlop zabrac to musisz to wszystkich o zdanie pytac..Pakuj co potrzebujesz tabletek nie zapomnij systematycznie zazywac i jedz z nim,nawet ani slowa tylko zeby pogoda sie udala,tak to sie robi moja mala

Gość Poul26
Zgadzam się z Gościem rzadko,ale teraz ma racje ;). To trochę chora sytuacja masz męża i takie coś robić nie nie nie tak tnie można

Gość gość
jak to nie można jak można wymykac się na noc pod pozorem ODWIEDZIN koleżanki to można ia urlop

Gość miły pan
Facet -------już ja bym ci dał pokutę psiamać - naprawdę pomyśl czego chcesz bo do stracenia masz dużo :((((

Gość gość
Facet---Co tu duzo dyskutowac jak by ktos mial mozliwosci do by pojechal--bo nikt nie jest swiety--Nie zdradzaja tylko Ci co na cmentarzu leza !!!!!

Gość gość
Wczoraj wrocilam z urlopu na ktory mnie znajomy zaprosil i nikt o niczym nie wie, Gdy na plazy lezalam pare razy do meza do Norwegi dzwonilam,po kolacji tez dzwonilam,urlop wspanialy mialam, Szybko nie zapomne tego urlopu. Jeszcze mi pare dni wolnego zostalo to chyba gdzies na trzy dni w nieznane miejsce wyjedziemy.A szczegolowo nie opisuje bo to jest moja prywatnosc i moje zycie co ja robie i z kim na dyskoteke ide

Gość gość
test juz robilas ,czy jestes pewna,ze nie przytyjesz na pare miesiecy

Gość masz farta
Skoro to twoja prywatność, to na jaki c**j skamlałaś o poradę: jechać z kolegą na urlop i dać mu przeczyścić komin, czy nie jechać i rżnąć wibratora ? Ciąg smugę do wsi szmato 🖐️

Gość gość
Ja nie skamlalam ja tylko lepszego ognia potrzebowalam zawsze to inni tez roznie na to patrza a wtenczas mozna lepsza decyzje podjac

Gość gość
do masz farta.... zeby kominek przeczyscic to nie musze na urlop jechac