Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE ZA TALERZYK W REZYDENCJI SANDOMIERSKIEJ

Polecane posty

Gość gość

Proszę o odpowiedź!

Gość gość
Nie znam tej rezydencji ale weszłam na stronę internetową i zerknęłam na ceny pokoi. Mogę tylko podejrzewać że skoro pokoje są o połowę tańsze niż w hotelu w którym miałam wesele więc i cena za wesele od osoby jest mniejsza. My płaciliśmy od osoby o ile dobrze pamiętam ok 330 zł w zeszłym roku ale pokój 2 osoby w naszym hotelu kosztował jeszcze raz tyle co w tej rezydencji więc może od talerzyka wyjdzie ok 250 zł. Teraz tylko tak przypuszczam ale najlepiej zadzwoń i zapytaj ile kosztuje od osoby tak mniej więcej i udaj że chcesz tam zorganizować wesele. Domyślam się że idziesz na wesele i chcesz wiedzieć ile dać w kopertę. Też tak zazwyczaj robię i jak nie ma podanej ceny to dzwonię i dowiaduję się żeby nie popełnić gafy i nie dać za mało

Gość gość
Byłam u nich na stronie i tą, którą Ty podałas/es też widziałam, ale nigdzie nie ma podanej ceny! Chcę się po prostu zorientowac, bo niedługo organizuję swój ślub i wesele i chciałam wiedziec w jakich granicach wynoszą ceny za osobę.

Gość gość
To jak ty organizujesz wesele to śmiało możesz sie z nimi umówić i omówić cenę. Wtedy zdecydujesz czy tam chcesz czy nie. Myślałam że idziesz na wesele i nie wiesz ile dać w kopertę a chcesz żeby pokryło za talerzyk ale jeśli sama masz zamiar organizować wesele i szukasz sali to śmiało jeździj od sali do sali i pytaj ile co gdzie kosztuje i poproś o zaprezentowanie oferty oraz przykładowego menu

Gość gość
Jak na razie chciałam się ogólnie zorientowac w cenach, bo jeszcze mam duuużo czasu do ślubu, a mało aby jeździc po restauracjach i lokalach,żeby pytac. Dlatego ponawiam pytanie, czy ktos wie ile tam biorą za talerzyk?

Gość gość
za sylwestra tam placilam 200zl

Gość gość
Gdybys zadzwonila do nich z tym pytaniem poswiecilabys na to mniej czasu niż na ten watek.

Gość gość
160,00 mają

Gość gonia em
nie rozumiem was zupełnie, jak to tracić czas, jeżdżąc po lokalach, przecież trzeba zobaczyć na własne oczy, porozmawiać, a wy dzwonicie po knajpach pytacie się o cenę i gdzie najtaniej to zamawiacie, jaja jakieś. przecież wesele ma się raz w życiu, więc czasem warto "stracić" trochę czasu, a nie pytać na forum "ile za talerzyk"

Gość kajakJA
wpis nr. 2 jakaś żenua! kto Cię kobito pyta gdzie miałaś wesele i ile płaciłaś? spadłaś z kosmosu, czy jak? świetne rady dajesz, naprawdę

Gość gość
zadzwońcie po wszystkich knajpach, popytajcie o ceny ,wybierzcie najniższą i zróbcie tam wesele swojego życia,hahaha

Gość gość
ale o co chodzi z tym talerzykiem?to tam talerze tez sprzedaja?a ja myslalem ze jedzenie

Gość gość
mamy termin na 2015 w cenie 170-180 zł/os

Gość gość
W Bakamusie o wiele taniej. I równie ładnie. Są też wolne terminy, ale niestety tam można zorganizować co najwyżej obiad rodzinny.