Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

empik com odbiór

Polecane posty

Gość gość

Zamawiałyście coś przez empik.com z odbiorem w salonie empik. Ile czasu w praktyce musiałyście czekać?

Przecież masz podany czas realizacji. Ja przeważnie zamawiam z odbiorem, bo mam po drodze... książki, gry, zdjęcia. Zależy od dostępności, a zdjęcia, to migiem.

Gość Tak odbierałam
Parę razy zdjęcia zamówiłam, raz kubek. Zawsze przed terminem podanym w zamówieniu miałam już gotowe do odbioru

Gość gość
no ja w sumie chciałem 2 książki. Podany jest czas realizacji 24h, ale wiadomo, że muszą to przewieźć do konkretnego salonu, z którego chcę to odebrać.

Gość gość
a jak was powiadamiają, że już jest gotowe do odbioru? Mailem smsem?

Zawsze jest podany czas realizacji w zależności od formy... czy pocztą, czy przy odbiorze własnym i tego się trzymaj. Nie ma od tego odstępstw, ani spóźnień. Mnie przynajmniej nigdy coś takiego nie spotkało.

Gość gość
ja mówię o czasie podanym przy konkretnej książce, a nie przy zamówieniu, bo jeszcze nie zamawiałem.

Gość Ttttttdvhrbdbd
Szybko przychodzi. Raz plyte Cd zamawialm. Pisalo czas realizacji 7 dni to po 5 bylo. Pisalo na poczatku ze bedzie do odbioru w czwartek a potem przyszlo ze we wtorek jest. Zapakowane bylo ze nie bylo widac co tam przyszlo.