Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam w pracy chyba 50 stopni boli mnie glowa i juz mi niedobrze co robic

Polecane posty

Gość gość

distalam maly wentylator i naprawde juz nie umiem myslec... nikt ani nie zapyta jak sie czuje ;/;/;/ wzielibyscie na jutro urlop? wykoncze sie tu :(

Gość gość
wez se na ządanie, jutro ma byc jeszcze gorzej niz dzis

Gość gość
hmm moge na zadanie? wkurzylam sie, bo siedze tu jak glupia staram sie, a moj szef ma w nosie czy ja tu wogole oddycham, ani wody nic.. wezme chyba na zadanie serio

Gość prawictwo pospolite125
jak jestes ubrana ? MAsz majtki na sobie ? Koszula na krótkich ramiączkach ?

Gość gość
a co za roznica to biuro wiec gola nie bede....

Gość gość
jeżeli temp w mscu pracy przekracza 28 stopni , szef ma OBOWIĄZEK zapewnić , chłodne napoje, czyt wodę, w ilości wystaraczającej dla pracowników, nieprzestrzeganie tego to grzywna nawet 30 tys zl. zgłoś sprawę. komisja przyjedzie na II dzień i sprawdzi warunki, zgłoszenie jest oczywiscie anonimowe, a komisja przyjezdzajac na pytanie szefa od kogo jest zgloszenie , informuje, ze firmy wybiera sie droga "losowania " przypadkowego"

Gość prawictwo pospolite125
a co za roznica to biuro wiec gola nie bede.... ale jeżeli nie założysz majtek pod szorty , to będzie chłodniej ..

Gość gość
ale ja nie chce nikogo glaszac, no ja bede tu miala duzo wiecej stopni :( gdzie sie to zglasza??

Gość gość
a nia macie lodówki z lodem? Pokruszyc go włozyc do wiadra, umiescic przy wentylatorze zeby zawiewał na was, pozamykac okna

Gość gość
lodowka? marzenie ;/ mam tylko wentylator, ktory nic nie daje, okna, drzwi, rolety pozaciagane, od 4 godz tak mnie boli glowa, ze az wymiotywac sie chce, kazdy kto tu wchodzi przerazony jak goraco :( mam kran z zimna woda to sie leje, pije wode, oczywiscie sama sobie ja kupic musze i tylko tym sie ratuje :(

Gość gość
jak jest b zimna woda w kranie to mozna jej nalac do wiekszego zbiornika i tez dac pod wentylator, niektórzy radza, żeby w mieszkaniu tak wychładzac, lejac zimna wode do wanny i zostawiajac ja

Gość gość
tak tylko wiekszego zbiornika tez tunie mam :( i naprawde jest mi slabo, jakos niedobrze, glowa boli, nie wiem czy jutro dam rade w tych samych warunkach

Gość gość
Zglos to, jutro przyjada i zrobia porzadek. A w ogole to powinni Cie do domu zwolnic jak nie ma warunkow do pracy.

Gość gość
50 STOPNI? to chyba na poddaszu to biuro wierzyc sie nie chce

Gość gość
To nie są żarty, dopóki kierownictwo nie założy klimy nie idziemy do pracy, któryś pracownik nie wytrzymał i zgłosił to

Gość FAJNIE JEST
Pracuję w budynku zbudowanego z cegieł, na szczęście nie odczuwamy wysokiej temperatury w pracy.Dopiero gdy wyszłam z biura odczułam ukrop! Szczerze Ci współczuję,Twój szef to jakiś nowicjusz? Powinien zapewnić pracownikom zimne napoje i zamontować klimatyzację. .