Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za ile sprzedac ten samochod znak zapytania

Polecane posty

Gość gość

mam zielona vectre sedan z 1997 roku. 1.8 benzyna z klimatyzacja i chce ja sprzedac. w samochodzie jest wszystko ok, az bylam sprawdzic jego stan na stacji diagonstycznej - zawieszenie, hamulce, itp - wszystko ok. jest tylko jeden problem. jak jade sobie na uczelnie i powiedzmy przez 100 km jade rownym tempem, a potem wjezdzam do miasta, to po dluzszej przejazdzce czuc zapach oleju w srodku. czasem po przejechaniu 600 km musze wlac ok. pol butelki oleju. czy ew. kupiec moglby to wykryc podczas ogledzin? no i za ile te vectre sprzedac? 4500 do negocjacji i za 4 puscic?

Gość prawictwo pospolite125
a jaki masz olej ? Mineralny ?

Gość gość
pol syntetyczny

jak dolewasz olej to moze lepiej zmienic na mineralny ..

Gość gość
niech juz bedzie taki jaki jest. oby tylko kupiec sie nie polapal - brat mi mowi, ze zadnego wycieku z okolic silnika nie widac :P

4,5 tys to dobra cena .

Jezeli nie uda sie wam go sprzedać w tym roku , to poponuje zmienić olej na mineralny albo wizyta u mechanika Jezeli dolewasz 0,5 l na 600 km to jest cos nie tak z samochodem albo zmienić trzeba olej na inny , albo odwiedzić mechanika . 0,5 l oleju to można dolać na 5 tys km .. Wtedy wszystko jest bez zarzutu

Gość gość
brat mi mowil ze to moga byc jakies uszczelniacze, ale mniejsza z tym. na razie chce sie go pozbyc, bo juz ma 16 lat i wedlug licznika 307 tysiecy :P ja tam sie nie znam, po prostu nie chce pakowac w niego kasy, lepiej kupic cos innego. dzieki za pomoc :)

zwykle połsyntetyczny olej wlewa sie przy przebiegu powyżej 200 tys km mineralny powyzej 300 tys km .. Ale to są tylko takie wartości przyblizone

Gość gość
brawo autorko. A potem ktos będzie się żalić że kupił złoma!