Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaburzenia cyklu a ciąza

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem. Podejrzewam, że moge być w ciąży ( bardzo wczesnej - 1 tydzień z kawałkiem ). Spóźnia mi sie miesiączka co zazwyczaj mi sie nie przydarza, jednak może być to wynik ostatniej zmieny klimatu jaka mogła na mnie wpłynąć, ponieważ jakiś czas temu wróciłam z wakacji w Grecji. Zaznacze, że nie jestem osobą która szybko zachodzi w ciąże, a w czasie ewentualnego zapłodnienia miałam dni niepłodne, choć wiem ze nie daje to żadnej gwarancji. Może któraś z was miała podobną sytuacje albo powie mi jakie powinny być objawy tak wczesnej ciąży. Dziekuje i pozdrawiam Ponawiam to pytanie ponieważ licze na więcej odpowiedzi. Szczególnie interesuje mnie jak zmiana klimatu wpłyneła na wasz organizm i czy w ogóle wpłyneła?

Gość gość
ja pierdziele, po co zakładasz drugi taki sam temat, to co mozna było, to zostało już napisane w poprzednim, nikt ci nic nowego nie wymyśli

Gość gość
Bo miałam nadzieje że ktoś jeszcze coś prydatnego mi podpowie?

Gość NIEogarniam
1 tydzień ciąży - nie ma czegoś takiego. 1 tydzień ciąży to ostatnia miesiączka.

Gość gość
A jak mam inaczej powiedzieć? Sytuacja jest taka że od stosunku mineło ok tygodnia temu , czyli kilka dni przed potencjalną miesiączką która nie nadeszła i zaczeła mnie martwić :(