Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoria92d

kwiaty i dodatki ślubne na wrzesień

Polecane posty

Dziewczyny jakie macie pomysły na kolorystykę weselna we wrześniu? Mam na myśli wystrój sali kościoła bukiet dla mnie i dla druhenek oraz sukienki dla nich. Chciałabym aby wszystko razem pasowało a nie sto innych odcieni. Jeśli ma ktoś jaką koncepcje proszę o konkretne propozycję :)

Gość gość
ja ostatnio byłam na weselu gdzie wszystko było w kolorze fioletowym i powiem tylko ,ze takie śluby to porażka , nikomu z gosci to sie nie podobało .

Gość gość
no własnie nie wiem co za moda na kolor przewodni fioletowy - mnie sie kojarzy jednoznacznie z pogrzebem, ale moze dla kogos jest atrakcyjny... Ja mam dodatki w jasnym różu, myśle ze to taki neutralny, delikatny i miły dla wszystkich kolor.

Gość gość
lkolor oprawy wybiera się pod siebie a nie oprawe pod kolor. pierwsza sprawa jaka masz urodę,oczy,karnacje, potem sukienka pazurki,buty. jakjuz to uzgodnisz to wtedy zajmujesz się kwiatami

Gość Narzeczona89
U nas na sali będze własnie fioletowy ale taki bardzo jasny. Co do reszty to właściwie ja nie przywiązuje wagi do takich pierdół. Wiem tylko, że winietki i zawieszki na alkohol będą też miały jakiś lekki odcień fiolety ale jeśli chodzi o bukiet czy kwaity w kościele to nie wiem.

Gość gość
A mnie sie podoba wrzesniowy slub w kolorach jesieni (zolty, pomaranczowy, bordowy, itd) i z jesiennymi akcesoriami. Bosko!

Gość gość
u mnie bedzie wlasnie fioletowy. Ale nie zmuszam swiadkowej do fioletowej stylizacji. Ma prawo wyboru wlasnego. Fiolet uwzgledniam tylko w swojej stylizacji i kwiatach, jakies dodatki na sali typu serwetki, czy zaproszenia byly tez fioletowe. No, ale nie wciskam tego wszedzie. Jednak mi sie podoba.

zgadzam się, że jesienne śluby fajnie wyglądają w odcieniach złota, beżu brązu- jeżeli chodzi o salę, do tych kolorów fajnie można dołączyć biel lub czerwień w bukietach Twoim i druhen:)

Gość bez klamek
Prawda, do jesiennego ślubu to pasuje, ale wrzesień to jeszcze nie taka jesień. Mi bardziej do października pasuje taka oprawa.

ja miałam cały kościół we wrzosach, pięknie to wyglądało a slub był pod koniec września. wtedy jest tez sezon na goździki, poza tym goździki są bardzo trwałe, tanie i jest dużo kolorów.

a ja miałam wszystko w kolorze amarantowym i było pięknie, a fiolet to pierwsze slysze żeby kojazyl się z pogrzebem

Gość gość
Ja mam ślub 24 sierpnia i mam dodatki różowe. Taki ciemny amarantowy będę miała taka wiązankę z goździków i we włosy. Sala też tak będzie udekorowana. No i mam do zdjęć buty takie różowe jak wiązanka.

Gość gość
Ja nie wiem ? Czy wy nie macie własnej wizji ,własnych marzeń ? Wyobrażenia jak wasz ślub ma wyglądać ? I niewazne czy sie to komus podoba .Zwłaszcza na kafeterii:) Dziewczyny włączcie własna wyobraznie .To wasz dzien a nie innych kafeterianek :)

Gość gość
znam bardzo solidną i dobrą firmę, która zajmuje się przystrojeniem i florystyką wesela :www.zemlerdecor.com i jest ze Szczecina tworzą naprawdę magiczną atmosferę.. warto zaczerpnąć inspiracji nawet na ich stronie polecam!

Gość Zamaskowany Muchacho
Ja mam w sumie kolorowe dodatki do bialej sali. Dekoruje sufit buntingiem (trojkatnymi choragiewkami powieszonymi na tasiemkach) - choragiewki sa w czterech odcieniach niebieskiego (turkus, blekit, jasny niebieski,niebiesko-srebrny) i dosc rzadko rozmieszczony zolty. To dosc wyrazne kolory dlatego kwiaty beda neutralne - biale i jasno rozowe. Planuje do bialej sukni ubrac zolte buty. :)