Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwazacie sie za ładnych

Polecane posty

Gość gość

jak miałam 6 7 lat byłam tak urocza i .... chyba wtedy moja młodość się skończyła ech... już nigdy ta uroda nie wróciła

Gość gość
ajm bjutiful

Gość prawictwo pospolite125
Kiedys szedłem na przeciwko dwóch dziewczyn chodnikiem i jedna z nich rzekła : spójrz, ale ładny chłopak Sadze, ze chodziło o mnie bo wokół nie było nikogo innego Ale sam nie wiem czy jestem ładny ..

Gość gość
jestem kobieta mam 20 lat nie mogę się nadziwić jak ślicznie wyszłam na zdjęciu z 96 no naprawdę moja uroda przeminęła gdy miałam 6 lat

Gość gość
czuje się dziwnie jak przeglądam stare zdjęcia byłam taka urocza do 8 roku życia tj 1999 to teraz mam 23 i czuje jakbym umarła w 1999

Gość gość
jestem uwazana za nawet piekna, ale sama chcialabym wiecej i wiecej, apetyt rosnie w miare komplementow, to uzalezniajace

Gość MyślicielXXIwieku
Ciało to proch, a piękno przemija jak polny kwiat. Lepiej inwestować w piękno wieczne, trwałe. Wielu jest zaślepionych światem zmysłowym, cielesnym. Dla nich piękno kończy się na kobiecym ciele nominowanym do miss świata, a szczyt przyjemności na orgii seksualnej. Świat jest większy niż nam się wydaje. Życie ziemskie to jedynie krótka przygoda, a właściwie poczekalnia przed nową, niewyobrażalną i nad wyraz bogatą rzeczywistością. A ile jeszcze przed nami - to się dopiero okaże. Być może świat ziemski, to jedynie kropla w ocenie miliardów rzeczywistości.

Gość gość
jak miałam ok 12 lat byłam tak brzydka a myślenie tak stare.... ech pochowali mnie w 1999

Gość gość
co przez cale życie tak samo ładni byliście??