Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mastrubacja

Polecane posty

Gość gość

Przejdę od razu do rzeczy ;). A więc: już od jakiegoś czasu mastrubuję się. Staram się to robić, gdy nie ma nikogo w domu. Niestety kilka razy zdarzyło się, że pomimo moich przypuszczeń, ktoś był, bądź wszedł tak cicho, że nie usłyszałam. Dręczą mnie wyrzuty sumienia, ponieważ zazwyczaj o większości spraw opowiadam mamie. Uważam, że wtedy jest lżej na sercu. Jesteśmy blisko, aczkolwiek wstydzę się tego co robię. Nie pisałabym tego, gdyby nie fakt, że mógł mnie ktoś usłyszeć/ zobaczyć. Jest mi z tym bardzo źle. Pewnego razu myślałam, że rodzice poszli do piwnicy zapalić, więc ja robiłam ,,swoje''. Gdy skończyłam, poszłam do pokoju rodziców, a tam mama! Nie wiem, czy była w łazience i przechodząc obok mojego pokoju widziała mnie przez uchylone drzwi. Możliwością jest też, że przyszła na górę niczego nie widząc. Dręczą mnie straszne wyrzuty sumienia. Porozmawiać z nią na ten temat? Wydaję mi się to dziwne, no bo co powiem- ,, hej, mamo, wiesz, ja dorastam i mam pewne potrzeby..... '' ? Z drugiej strony - bez rozmowy, czuję do siebie obrzydzenie i unikam rodziców. Jeśli jej powiem, a ona o niczym nie wiedziała? Może potem będzie się czuła niekomfortowo w moim towarzystwie?Ale w sumie jeśli widziała i to ukrywa, to też pewnie się czuje niekomfortowo. Doradźcie mi w tej sprawie.

Gość gość
zwariowałaś??? wszyscy to robimy :)

Gość gość
matce nic nie gadaj -rób to dalej,musisz wiedzieć kiedy to zrobić i nie dąć się złapać