Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytkaaaa1

jak życ

Polecane posty

Gość edytkaaaa1

witam.wiem ze nie ja jedna mam taki problem ale jak zyc -do kogo po mieszkanie socjalne-nie mam rodziców ani nikogo bliskiego-wzieli i sobie poumierali-cwaniaczki-nie radzę juz sobie w codziennym zyciu,wydatki i td mnie przerastają -mieszkam kątem u brata swojego faceta-ktory nic w zasadzie nie zarabia-chory,nie będę się zaglebiala dla mnie śmierdzący len-bo mama mu da-ale mi nikt nie da ani moim dzieciom-jeśli się nie wyprowadzę to mnie zaorają...jestem na macierzynskim-udalo się -dodatkowe 6 miesięcy-5oozł.....tylko co ja mam z tym zrobic?ja jestem pokręcona czy ten kraj który jest niby prorodzinny-jest fałszywą nadzieją dla normalnie myslących-do kogo o pomoc-do pracy-jasne -za 1200 ...niania dojazd zostaje dalej 500-i nie ma to tamto jestem wykształcona posiadam jako takie doświadczenie ale nie mam szans-wymysliłam sobie ze albo dostanę mieszkanie socjalne i będę starała się by dzieciom niczego nie brakowało no jesli nie to to tylko stryczek...przynajmniej dzieciaki rentę dostaną-co robić???????????

Gość gość
dzieci się ucieszą jak wybierzesz stryczek

Gość mamadwóchdziewczynek
a tatuś dzieci?

Gość edytkaaaa1
niby chory -lęki ma i z domu nie wychodzi....sam tez nie zostanie

Gość mamadwóchdziewczynek
To może czas porozmawiać z nim poważnie - albo zarabia na rodzinę, na dzieci albo niech Ci alimenty płaci. Chyba, że możesz lepiej zarobić niż on i umiecie się porozumieć to może niech on się zajmie dziećmi kiedy Ty do pracy pójdziesz? Chyba nie będzie siedziała opiekunka z 3 dzieci? ;-(

Gość edytkaaaa1
i w tym problem on z małą nawet godziny nie zostanie bo się boi ze umrze itd-to taka pokręcona choroba jego-renty mu nie dali bo zbyt młody i tak ciągnie to jeden lekarz to drugi-on nie jest zły tylko na maksa pokręcony albo mnie robi w balona-tak niania dla 3 potrzebna-on tez jak dziecko

Gość gość
to z kim ty sobie 2 dzieci zrobiłaś??????? z paralitykiem??????? gdzie miałąś móżg???????? :o:o:o

Gość edytkaaaa1
gorszych debili niz ja nie słucham.....

Gość gość
jakiej renty? psychotropy wcina, bo lekarze piszą, ale renty mu nie chcą dać, tak?

Gość gość
dokładnie tak.....

Gość gość
wziełas sobie nieudacznika... zupelnie jak moj byly facet, ciagle jakies lęki, fobie, depresje, o pracy to nawet nie mysli. Jak tu sobie robic z takim dziecko?

Gość gość
Ale przecież Premier Tusk powiedział już : "Krótko".