Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO WY MÓWICIE ZE ZYCIE JEST DROGIE

Polecane posty

Gość gość

nie moge juz czytac ile wy wydajecie na zycie i ze ciagle nie starcza wam. My zarabiamy razem 8500, wiec specjalnie nie musimy oszczędzać i tego nie robimy. Zyjemy normalnie i pozwalamy sobie na wszystko na co mamy ochotę, a i tak po opłaceniu rachunków zostaje na zycie jakies 6000zł, a czego conajmniej 3 tys m-cznie odkladamy na co wy tracicie te pieniądze? pewnie kupujecie stosy niepotrzebnych rzeczy, bo reklamowane a potem wala wam sie to po domu a kasy nie ma

Gość gość
jest nas 3 osoby:)i pies

Gość gość
I co na kafe przyszłaś się pochwalić czy pożalić??

Gość gość
chwalic sie nie ma czym, bo ludzie nie taka kasę maja:D tylko ja czytam ze jednej, drugiej...setnej ciagle brakuje kasy to az krew zalewa:D

Gość gość
Ojj jest drogie moja droga.... Ja wraz z moim mężem zarabiam 4500 zł miesięcznie z czego 1000 zł opłaty mieszkaniowe z kredytem na mieszkanie, kredyt gotówkowy 600 zł do tego jakies raty itp to jest prawie 2000 zł. Mam dwa psy i spodziewam sie dziecka, jestem w stanie odłożyć najmniej 500 zł na następny miesiąc zeby miec np na dodatkowe raty zeby je szybciej splacic lub place wiecej na kredyty.... I nie jestem z tego powodu szczesliwa i nie wydaje na siebie duzo pieniedzy, bo mnie na to nie stac!! A zawsze znajda sie jakies dodatkowe wydatki np zwiazane z naprawa samochodu czy dodatkowo platne wizyty u lekarza!!! A co maja powiedziec ludzie utrzymujacy sie tylko z jednej pensji!! ŻYCIE JEST BAAARDZO DROGIE!!

Gość gość
I jeszcze chciałam dodać żebyś się cieszyła tym co masz, bo w życiu nie wiadomo jak potoczą się losy każdego człowieka!!!

Gość gość
no proszę, a jeszcze wczoraj sama tyle zarabiałas, dziś już dwójka z ciebie się zrobiła prowokatorko :D

Gość gość
hahaha już trójka i pies :D:D:D Szybko się rozmnażasz :D

Gość gość
Autor-prowokator hi hi

Gość gość
chyba cos pomyliłas, 2 tyg mnie nie bylo na kafe, bo bylismy na urlopie:D rano wrocilam:D

Gość gość
haha, a temat ściagnęlam z ogolnego, bo tu na bank bedzie sie kręcil:D, bo bieda zawsze sie odezwie:D

Gość gość
hahaha i przekleiłaś cudzy tekst używając tych samych słów??? Idź sie bawić do piaskownicy z tymi twoimi tekstami prowokatorskimi

Gość gość
Ale sie powodzi widać....

Gość gość
Pożyjemy zobaczymy.... nie wiesz co Cie czeka za kilka lat!!! Może właśnie bieda?!

Gość gość
nie karmcie trolla. Wczoraj pisała, że ma 32 lata, własną firmę i od 13 lat utrzymuje się sama. Kupiła dwupoziomowe mieszkanie, samochód i naśmiewała się, ze inni tak nie potrafią. PROWO!!!!!

Gość gość
no wrocilam wlasnie z kolonii i sie nudzę:D a do szkoly jeszcze m-c prawie:D

Gość gość
aha i że po opłaceniu rachunków na życie miesięcznie wydaje 600 zł. Dziś już 6 tysięcy złotych :D Bo ją wyśmieliśmy

Gość gość
haha, widzę,ze dobrze sie wczuwacie a ja mam ubaw nigdzie nie ma takich naiwniar:D

Gość gość
Dobrze, że za marzenia nie karają... bo byś naprawde była BIEDNA

Gość gość
Śmiej się, śmiej kiedyś sobie przypomnisz co tu wypisywałaś i powiesz sobie że jaka byłaś głupiutka haha Ciekawe ile bedziesz zarabiała marzycielko :)

Gość gość
odpowiednio duzo by nic nam nie brakowalo:D o przyszlosci sie mysli wczesniej a nie po slubie jak wy kretynki i teraz biede walicie:D

Gość gość
A co zazdroscisz... pewnie i tak nie masz meza i tyle nie zarabiasz...a jesli nawet to jestes biedna jesli chodzi o twoja inteligencje.. i jesli masz tego meza to w koncu zostaniesz sama z pustka w glowie i moze pelnym portfelem a my BIEDNI jak tak uwazasz bedziemy zyli dluugo i szczesliwie i moze tez sie czegos dorobimy bo u Ciebie nie widze zycia uslanego rozyczkami

Gość gość
A za co opłacasz te rachunki?

Gość gość
tylko,ze kazdy jest kowalem swojego losu wiec twoje przepowiednie sie nie sprawdzą:D

Gość gość
Zobaczymy... bo trzeba mieć w niektórych sytuacjach również szczęście! A czasami samo życie wykłada nam kłody pod nogi... Np wielu bogatych ludzi jest już na skraju bankructwa i zarabiaja nie taka kase jak Ty wiec nie bedz tego wszystkiego taka pewna

Gość gość
ale ja juz pisalam, ze taka kasa to pikus przy innych:D ale duzo przy tych co maja po 3 tysiace na rodzinę:D

Gość gość
I cieszy Cię to bardzo co?

Gość pure poison0078
zycie jest drogie dla tych, ktorzy maja malo pieniedzy i trzeba byc idiotą,zeby tego nie rozmumieć, dla rodziny , ktora ma 2 tysiace na m-c (osobiscie znam takich, maja 800zł na jedzenie, reszta oplaty)zycie jest cholernie drogie, dla ludzi, ktorzy maja 5-6 tysuz jest duzo lzej, a dla tych co maja po kilkanasie tysi na m-c(tez znam takich), to nie wiedza co maja z kasa robic, cala filozofia

Gość gość
jakie drogie? my co m-c odkladamy kase, jakby bylo drogie to by nam brakowalo:D

Gość uff jak gorąco
zalezy dla kogo? dla kogos kto ma malo pieniędzy jest drogie, dla bogatych nie