Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolek malinowy

Jak zagadac do faceta

Polecane posty

Gość fiolek malinowy

chce mu wyslac wiadomosc. taka nie zobowiazujaca, ale nie chce sie narzucac. co powinnam napisac? zeby tez nie brzmialo to zbyt banalnie!!! takie lekkie zagajenie :)

Gość gość
może coś ze wspólnych zainteresowań macie?

Gość gość
żyjesz jeszcze?

Gość fiolek malinowy
wspolne zaiteresowania? moze podrozowanie...to znaczy on podrozuje a ja sie tym zachwycam, bo na razie moge tylko pomarzyc o tym. dobry trop....musze pomyslec, co by tu jeszcze wykombinowac.... zyjesz jeszcze...I co dalej? Mam pare pomyslow, ale jestem zachowawcza...bo nie chce nic glupiego powiedziec....

Gość fiolek malinowy
no nie zostawiajcie mnie tak. ha :)

Gość hoors
Może spróbuj w stronę jakiegoś pytania czy prośby o pomoc uwierz mi każdy facet chce móc pomoc kobiecie, to bardzo budujące jest dla nas ;)

Gość gość
jak podróże to zapytaj o wakacje i że chciałabyś pojechać w takie miejsca jak on... mnie z kimś połączyły górskie wędrówki :)

Gość fiolek malinowy
ciekawy pomysl! tylko w czym on mi moze pomoc? aww. najbardziej pomogl by zapraszajac mnie na drinka:) On wlasnie wrocil z Wloch, ale jak widzielismy sie tydzien temu w pracy to juz o tym rozmawialismy. Podroze chyba musze zostawic. Bo juz wykorzystalam to do maximum! moge zaczac standardowo... Hey, jak sie masz? Co slychac? chodzi o to zeby cos ciekawego do tego dolozyc!!!! zeby nie usnal czytajac wiadomosc.... wiecie jakie sa poczatki.... poprosytu chce zeby sie dobrze poczul, na luzie- bez zadnej presji