Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAJTEKbezMAJTEK

80procent kobiet uwielbia seks oralny a 40procent seks analny

Polecane posty

Gość gość
"To proste. Dziewczyny dzielą się na te namiętne, które uwielbiają seks, w tym kręci je sprawianie przyjemności parnterowi. I na "kłody", dla których seks to obowiązek i mają tysiące zahamowań. Nie muszę chyba mówic od których trzeba wiać jak najszybciej" x Masz racje. Ja w swoim zyciu spotykalem sie z dziewczynami ktore uwielbialy sex i roznego rodzaju pieszczoty i kochaly experymanty w lozku i spotykalem sie z takimi klodami wlasnie ktore same nie wiedzialy czego chca. ani do buzi ani do d*pci, zadnych experymentow, wszystko je brzydzilo i niczego nie chcialy sprobowac. Sex to tylko w pozycji klasycznej. Zero zaangazowania. Ten drugi rodzaj kobiet to totalna porazka.

Gość gość
nie naleze ani do tych 80 ano do tych 40

Gość gość
Ja swoja partnerke znam bardo dobrze wiec mi tu nie pier*dol dziadu

Gość gość
Za pare latek będziesz się tu wypłakiwał dziadu, że ona taka kłoda, albo cię rzuciła, bo nie szanowałeś.

Gość gość
No tak bo ty wiesz wszystko najlepiej. Zalosne Kazdy tutaj wypowiadajacy sie zawsze wie wszystko najlepiej, jakies pier*dolone wyrocznie czy jak. banda srednowiecznych Zje*bow

Gość gość
Ja myślę, że nie można traktować wszystkich i wszystkiego jedną miarką. Sex oralny w wykonaniu obu stron jest przyjemny, podniecający i wyzwala emocje pod warunkiem, że drugą osobę darzy się prawdziwym uczuciem. Z osobą obcą, bez zaangażowania nie wyobrażam sobie czerpać z tego przyjemności.

Gość a ja lubie
robić loda mojemu facetowi (choc nienawidze tego okreslenia :O), kocham swojego faceta całym sercem i uwielbiam robic mu dobrze w ten sposób, daje mi to wiele satysfakcji kiedy widze, ze jest mu dobrze :)

Gość a ja lubie
dzieki :)

Kiedyś, gdy mój partner wrócił z dłuższego wyjazdu zrobiłam mu na powitanie loda, tak się stęskniłam, itd. Potem się okazało,że tej nocy nie byłam jego jedyną partnerką. Tfuuuu.

Gość a ja lubie
to juz chyba temat na inny topik 🖐️ ja swojemu facetowi ufam, jest pierwszym ktorego zadowolilam w ten sposob, nasz seks nie jest ani troche wulgarny, jest przepelniony miloscia i namietnoscia :)

Gość a ja lubie
to pozostaje mi jedynie współczuć ;)

Gość blondyna z długą nogą
Widać,że jak ktoś został pokrzywdzony to inaczej myśli. Ja uwielbiam pieścić mojego męża oralnie, sprawia Mi to przyjemność i mega podnieca. I z kolei nie rozumiem kobiet, które się "brzydzą". to jest chore.Kochasz kogoś,to kochasz każdy centymetr jego ciała..a nie tam..to już be.

Gość figa bez makuu
Ej ja też lubię seks oralny!i sprawia mi to radość! tzn.że kwalifikuję się do grupy idiotek :/ ?

Gość gość
Nie lubię ani jednego ani drugiego. I wcale nie jestem drewniana w łóżku. Jak już muszę to zrobię mezowi dobrze oralnie, ale wcale mnie to nie rajcuje.

Gość gość
Są laski, i to niemało, którym naprawdę sprawia przyjemność sprawianie przyjemności partnerom, uwierz na słowo, bo widać że nie możesz w to uwierzyć, oceniając wszystkie inne tylko po sobie. Widać że jesteś kłodą która się "poświęca", współczuję twojemu chłopakowi. I naprawdę da się to poznać czy laska jest naprawdę namiętna czy nie, bo jednak widać czy ją to naprawdę kręci czy tylko gra.

Gość blondyna z długą nogą
Nie wiem jakich wy macie partnerów,ale seks analny z moim mężem też sprawia mi przyjemność,mam również orgazmy. Chyba jednak wszystko zależy od mężczyzny. Może macie złe doświadczenia? Nie uogólniajcie jednak,że "wszystkie kobiety to.." "albo wszystkie tamto". Może ktoś jest bardziej wrażliwy na bodźce, ktoś inny mniej.. jednych łączą bardzo silne emocje i namiętność i wszystko daje radość. Nie uważam,aby to,że -TAK UWIELBIAM SEKS ORALNY I ANALNY ze swoim mężem oznaczało,że jestem idiotką.

Gość gość
".ja dla swojego też mówię,że robienie loda to przyjemność również dla mnie, a jakże. " wspólczuje twojemu facetowi,że ma taką kłamliwą sukę. To po co się zmuszasz dziewczyno?

Gość gość
A potem tymi samymi ustami całujesz swoje dzieci, ,,suko"?

Gość gość
Rozumiem, że temat higieny jamy ustnej jest ci obcy, ja yebie kto tu się wypowiada

Gość gość
ale się ubawiłam. "a potem tymi samymi ustami..." hehe niezłe. To tak jak pierwszy partner nie zostanie waszym mężem to potem tymi samymi ustami całujecie innych facetów? feee :D gościu,a nie wiesz,że usta,buzię ,zęby się myje?:D Myślisz,ze te "suki" robią loda,a potem idą lizać swoje dzieci po buzi? niezłe 10/10

Gość gość
"A potem tymi samymi ustami całujesz swoje dzieci, ,,suko"?" padłam! tarzam się po ziemi!! :):):)

Gość gość
nie. ja nie tymi samymi ustami,ja innymi :p często wymieniam,a co? ;-)

Gość gość
Polskie kobiety są tak wulgarne i agresywne, że wolą oral i anal z przypadkowym facetem niż seks z mężem.

Gość gość
O tych ustach to są akurat słowa faceta, który tak zaprotestował na mój gest zrobienia oral, ha,ha.....taaaa, uśmiałam sie również. Pa,pa wpadnijcie tu za jakieś 15 latek, to pogadamy co i jak się zmieniło w waszych gustach i degustacjach i spojrzeniu na waszego faceta.