Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAJTEKbezMAJTEK

80procent kobiet uwielbia seks oralny a 40procent seks analny

Polecane posty

cóż, pieszczoty analne mogą być całkiem przyjemne, rimming i te sprawy ;) ale wkładanie tam czegoś wielkości penisa to już przesada. | najlepsi są ci faceci, którzy porównują grubość penisa do kupy i twierdzą, że "nic się nie stanie" :D no tak romantyczne jest to porównanie, że nic, tylko się porzygać :O | "pupe ma dziecko, a nie spedalona korwa" | panie gościu nerwowy, to było chyba o pańskiej dziewczynie, reaguj pan! :D

Gość gość
zal mi was ludzie. Wiadomo jest ze okolice odbytu sa silnie unerwione i pieszczoty tej czesci ciala sa bardzo przyjemne dla kobiety a penetracja odbytu moze prowadzic do orgazmu. Widze ze wypowiadaja sie tu ludzie o znikomej znajomosci tematu i z blokadami w glowie.

"ale od dłubania w nosie nikt orgazmu raczej nie ma" | skąd wiesz? :P na pewno inne marzą o posiadaniu penisa w każdej dziurce od nosa, a tylko my takie pruderyjne jesteśmy i nic tam nie wkładamy :P | dziewczyna gościa nerwowego na pewno lubi w nos, a może nawet i w szparę między zębami :D:D

A wiecie, że można mieć orgazm nożny? Wystarczy że równocześnie z masażem nóg będziecie pocierać łechtaczkę :P Taka logika ;) ­ "ale wkładanie tam czegoś wielkości penisa to już przesada." Dlatego mnie bardziej interesują właśnie receptory w środku których pobudzane wywołuje orgazm :P

krwawa, ja się nie znam. tu trzeba proktologa :P | przy okazji, jeden z najkrótszych dowc*pów o d***e: | - Jak rzyć, panie premierze? - zapytał proktolog.

"tu trzeba proktologa" Pewnie niejedną pacjentkę już do spazmów doprowadził swymi zwinnymi paluszkami :P Kolonoskopia, to dopiero musi być frajda! Ale po co się pytać lekarzy, pewnie mają znikomą wiedzę i blokady w głowach:classic_cool:

Gość gość
glupie te wasze wypowiedzi. Skoro moja dziewczyna lubi w pupe i sprawia jej to rozkosz to czego sie czepiacie debile.

Njun, może przynajmniej Tobie jednej ten temat i dżntelmeni wypowiadający się tu otworzyli umysł na penetrowanie dziewiczych rejonów:P

Dziewiczych rejonów mojego faceta?;) Jakoś sobie radzimy inwencja własną ale co sie pośmieję tu teraz to moje:)

Gość gość
Widze ze wiekszosc ludzi tutaj nie moze zaakceptowac faktu ze ktos lub inne rzeczy od nich. nie wiem czy to wina wrodzonej glupoty czy moze nabytej ułomnosci.

Akceptuję fakt, ze kobieta jest podniecona podczas seksu analnego (moze ma taki fetysz, moze jara ją wszystko co sprawia partnerowi przyjemność) i dzięki równoczesnej stymulacji łechtaczki może przeżywać orgazm. Ale ciekawią mnie teksty o niesamowitej rozkoszy i orgazmie analnym których nikt nie potrafi w logiczny sposób wytłumaczyć.

Gość gość
orgazm analny przeciez istnieje. czego wy nie wiecie jeszcze dzieciaki ?

Gość gość
wsadź sobie świeczkę do nosa wiesz jaki orgazm przeżyjesz? a jak nie wierzycie to jesteście ułomni - taka rozmowa :)

Gość gościooooofka
anal to zawsze jakiś sposób pokazania, że ma się swojego faceta w d***e

Gość gość
debile nie rozumiecie, ze w każdej dziurze jest orgazm? jak sobie wkladam palec do nosa dlubiac w nim po drodze do mojego gimnazjum to tez mam orgazm, tępe szmaty!

Gość gość
zalosne porownanie dziurki w nosie i dziurki w d***e. Jestes beznadziejna

Gość gość
masz prawo mieć swoje zdanie:)

Gość gość
oczywiscie ze mam. tylko ze orgazm analny istnieje a orgazm w przypadku pieszczot dziurki od nosa nie. taka jest roznica

Gość gość
miałeś kiedyś orgazm analny? to podziel sie wrażeniemi chętnie się czegoś dowiem:)

Gość gość
to jest tak jak z ufo wiele osób o tym słyszało, ale nikt nie doświadczył...a przepraszam twoja dziewczyna ci powiedziała, żeby podnieść twoje ego , zapomniałam:)

Gość gość
c**j nas obchodzi twoja dziewucha z rozepchanym anusem, ktora wkrotce bedzie nosic pampersy pewnie cale twoje osiedle juz ja w d*pe pchalo, a c*pe ma tak rozyebana ze musisz ja walic w anusa tym swoim cienkim kutasikiem

Gość gość
ulzyło ci małolacie ? zwaliles sobie ? to do spania leszczu.

Gość anna dymna
ja sie lubie dymać w d*pe mam przy tym mega orgazmy jak ktos nie spróbował to nie wie.

Alicja, powalasz humorem, jesteś na tym forum najlepsza, nie spotkałam tu jeszcze tak ciętego języka, aż żal,że ten wątek zaraz sie skończy i nie poczytam Twoich wypowiedzi.

Gość gość
No jasne, koles siedzi tu do 2 w nocy, jakas ciapa co do nawet do roboty na budowie nie chca i wciska ze ma laske, ha ha ha Laske to my masz koles, ale w garsci co najwyzej jak sobie pod cycatki w jpg albo avi walisz :D